DWTS vs Music School: Ο προϋπολογισμός …τσάκισε την τηλεθέαση των shows

Πέρασε μπροστά η ξένη ταινία του Star - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Δεν έφτανε που έχασε την πρωτιά από το Music School την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε και η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή να δώσει ένα ακόμα χτύπημα. Το Dancing With The Stars χθες δεν είχε αποχώρηση παίκτη, είχε όμως συχνές διακοπές με τις ομιλίες των αρχηγών στο Κοινοβούλιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στείλει πολύ χαμηλά την τηλεθέαση του show που δεν ξεπέρασε το 17,7% στο σύνολο και το 15,7% στο δυναμικό κοινό -αρνητικό ρεκόρ για το show.

Από την άλλη, το Music School δεν πρόλαβε να χαρεί με την πρώτη θέση της προηγούμενης Κυριακής και έπεσε πάλι στα χαμηλά. Το 20,5% στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε το talent show για παιδιά, ενώ στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση καθηλώθηκε στο 15%.

Και όμως, υπήρχε ένας κερδισμένος το βράδυ της χθεσινής Κυριακής… Οι τηλεθεατές που γύρισαν την πλάτη στις συζήτησεις που γίνονταν στη Βουλή προτίμησαν να δουν «Γάμο αλά… ελληνικά». Το Star σημείωσε 16,6% στο σύνολο ενώ στο δυναμικό κοινό τερμάτισε πρώτο με 22,6%.

Να σημειώσουμε ότι στο διάστημα της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό του 2015, οι τηλεθεατές είδαν Mega σε ποσοστό 21,7%.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο DWTS!