Δολοφονία Κωστή Πολύζου: Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό σπάει τη σιωπή του!

Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινή γνώμη από την ώρα που έγινε γνωστό πώς συνελήφθη η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, ο οποίος είχε βρεθεί δολοφονημένος πριν πέντε χρόνια και συγκεκριμένα θαμμένος σε κτήμα που άνηκε στην οικογένεια του πατριού του. Ο 23χρονος τότε Κωστής είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου του 2011 και το πτώμα του βρέθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου, όταν και το ξέθαψαν τα σκυλιά ενός κυνηγού.

Οι υποψίες είχαν στραφεί, ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκε η σωρός του αδικοχαμένου νέου, στον πατριό του, αλλά και στην μητέρα του, οι οποίοι, μάλιστα, απευθύνθηκαν στην Αγγελική Νικολούλη, προκειμένου να βρουν το παιδί τους.


Η υπόθεση του Κωστή έγινε θέμα και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της μίλησαν για την υπόθεση αναλύοντας την σημαντική αυτή εξέλιξη, την σύλληψη της μητέρας και του πατριού. Στην εκπομπή μίλησε επίσης και ο στενός φίλος του Κωστή, ο Σπύρος, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Κωστή, το βράδυ λίγο πριν την δολοφονία του. Ο ίδιος μίλησε για τη νύχτα της δολοφονίας, για τις υποψίες που είχε για την οικογένεια του Κωστή, αλλά και για το μεγάλο δάνειο που είχαν πάρει στο όνομα του αδικοχαμένου νέου.