Διπλή δόση Μπουγιούρη με την νέα σεζόν

Σε δυο καθημερινές σειρές ο ηθοποιός...

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, είναι ένας ηθοποιός με μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές που έχουν σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και αυτό τον κάνει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια των καναλιών που θέλουν να τον έχουν στο δυναμικό τους.

Φέτος, το βλέπουμε ήδη, στο «Όνειρο ήταν», την κυπριακή σειρά που προβάλλεται από το Mega εδώ και μια εβδομάδα και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο, τον Νοέμβρη, θα βγει στον αέρα και η τηλεοπτική σειρά «Όρκος σιωπής»,της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα από το Star, στην οποία ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα κρατάει έναν από τους κεντρικούς ρόλους.

Το ενδιαφέρον είναι πως η πιθανότερη ώρα προβολής της σειράς «Όρκος σιωπής», όπως ήδη έχουμε γράψει είναι 19:00, δηλαδή πριν το κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Αν αυτό συμβεί, τότε θα έχουμε διπλή δόση του ηθοποιού, σε σειρές που θα παίζουν απέναντι την ίδια ώρα. Δεδομένου πως οι δυο σειρές έχουν σαν στόχο να δίνουν ένα δυνατό lead-in στα κεντρικά δελτία του Mega και του Star αντίστοιχα η μάχη θα είναι Μπουγιούρης εναντίον Μπουγιούρης.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Όρκος Σιωπής: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Όνειρο ήταν: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα της σειράς;