Διπλή δόση Λαζόπουλου στον Alpha

Τι ετοιμάζει ο Λάκης εκτός από το Τσαντιρι του...

Ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως είναι ήδη γνωστό και φέτος θα μας χαρίσει στιγμές γέλιου μέ το Τσαντίρι του, που θα προβάλλεται μια φορά το μήνα.

Εκτός όμως από αυτό, ο ταλαντούχος ηθοποιός μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους του καναλιού της Κάντζας, σύμφωνα με πληροφορίες του ZappiT, είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια για μια ακόμα εκπομπή η οποία θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα, όχι νωρίτερα από το δεύτερο μισό αυτής της σεζόν.

Η εκπομπή αυτή, που είναι βασισμένη σε πρόταση του Λάκη Λαζόπουλου προς το κανάλι, έχει ενθουσιάσει τους υπεύθυνους του καναλιού, – πρόκειται για ένα εναλλακτικό πρότζεκτ- οι οποίοι εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τον ηθοποιό και στηρίζουν κάθε του βήμα.

Πρωταγωνιστές της εκπομπής θα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι οποίοι θα διηγούνται στον Λάκη Λαζόπουλο τις δυσκολίες τους και θα μοιράζονται μαζί του στιγμές από τη ζωή τους. Ο ηθοποιός θα φιλοξενείται στα σπίτια τους και θα μας μεταφέρει το κλίμα. Συγκεκριμένα θα επισκεφτεί 14 σπίτια και θα προβληθούν 14 ιστορίες για αυτό και επικρατέστερος τίτλος μέχρι στιγμής είναι «Οι 14 ζωές που θέλω να ζήσω».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει στον Alpha