Δημοσκόπηση με την Κάτια Μακρή: Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τις αποφάσεις της τρόικας;

Αυστηρώς ακατάλληλα! Παρ’ όλα αυτά, θα ακουστούν όλα και τα συμπεράσματα θα πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι ευρωπαίοι ηγέτες. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα κείμενα, ο ALPHA σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μία καινούργια εκπομπή, με τίτλο «Alpha Δημοσκόπηση» που θα μεταδίδεται μία φορά το μήνα και θα παρουσιάζει η Κάτια Μακρή. Το κανάλι της Κάντζας σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και το Θωμά Γεράκη θα πραγματοποιεί δημοσκοπήσεις σε διάφορα πολιτικά και κοινωνικά θέματα, τα αποτελέσματα των οποίων στη συνέχεια θα παρουσιάζονται στη μηνιαία αυτή εκπομπή. Έτσι θα δίνεται η αφορμή η Κάτια Μακρή να τα συζητά και να τα αναλύει με τους καλεσμένους της, πολιτικούς, τεχνοκράτες, ακαδημαϊκούς αλλά και πολίτες που θα παρίστανται στην εκπομπή.

Η εκπομπή λοιπόν, κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 11 το βράδυ και το πρώτο της θέμα, είναι για τα επικείμενα μέτρα που επιβάλλει η τρόικα. Η Marc πραγματοποίησε πολλές δημοσκοπήσεις προσπαθώντας να αποτυπώσει τι πιστεύουν οι έλληνες πολίτες για τις αποφάσεις των ευρωπαίων, αλλά και για τις αποφάσεις της τρόικας. Αν και πολλά από αυτά που είπαν αρκετοί που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση δεν πρόκειται να ειπωθούν επί λέξη, εντούτοις το μήνυμα που στέλνουν μέσω αυτής της δημοσκόπησης, είναι σαφές. Η δυσαρέσκεια των πολιτών αποτυπώνεται έντονα μέσα από τη δημοσκόπηση που, επίσημα, θα δει το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή του ALPHA. Ο φακός της εκπομπής όμως, δεν εστιάζει μόνο στα αποτελέσματα των μεγάλων αυτών δημοσκοπήσεων που πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Marc, αλλά θα ακουστούν και πολλά από όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Περισσότερα όμως, την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ, στην «Alpha Δημοσκόπηση» που θα παρουσιάσει η Κάτια Μακρή.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ποια δημοσιογράφος επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή