Δημόσια απολογία των παρουσιαστών της ΕΡΤ για το ατόπημα με τον Μεϊμαράκη

Ζήτησαν συγνώμη οι παρουσιαστές της εκπομπής "ON ΕΡΤ"...

Η Ελένη Χρονά και ο Ανδρέας Ροδίτης ζήτησαν συγνώμη για το θέμα που προέκυψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής τους, όταν ημέρα διεξαγωγής του debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, φιλοξένησαν στην εκπομπή τους τον διευθυντή της εφημερίδας Ακρόπολη κ. Μαυρίκο, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τον κ. Μεϊμαράκη για δήθεν σκάνδαλα.

«Η ευθύνη είναι δικιά μου και της κυρίας Χρονά και μόνο, ούτε καν των υπολοίπων συνεργατών. Η ευθύνη αφορά μόνο την εκπομπή και να πούμε ότι εμείς δεν θέλουμε να έχουμε με πράγματα τα οποία ενδεχομένως, όπως όλα δείχνουν, απλώς είναι μια πολεμική μεταξύ κάποιων ανθρώπων», τόνισε ο Ανδρέας Ροδίτης αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Η Ελένη Χρονά από την πλευρά της είπε τα εξής: «Να υπενθυμήσουμε ότι από την πρώτη στιγμή που βγήκε η εκπομπή στον αέρα είχε πάντα μια ζωντανή σύνδεση με έναν αρχισυντάκτη, διευθυντή εφημερίδας ή site που παρουσιάζουμε το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ή τι δείχνει το site και είναι τιμή μας που φιλοξενούνται στην εκπομπή μας οι διευθυντές όλων των Μέσων. Όλο αυτόν τον καιρό έχουμε φιλοξενήσει εφημερίδες και site από όλο το πολιτικό φάσμα. Όλες αυτές οι συνδέσεις κλείνονται μέρες πριν που δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το πρωτοσέλιδο που θα παρουσιάσουν όταν θα βγουν στον αέρα».

https://www.youtube.com/embed/UrKSC3bWPTE