Δήμος Βερύκιος: «Αν πήγαινα στον Λάκη Λαζόπουλο θα με φτύνανε οι εργαζόμενοι του Alpha»!

Δήμος Βερύκιος

«Δεν νιώθω πια οικογένεια με τον Λάκη, δεν μπορώ να υποκριθώ. Εγώ τον Λάκη τον ήθελα δίπλα μας! Τον ήθελα με Αλ Τσαντίρι τις κρίσιμες ώρες του πολέμου»!

Κι εκεί που ο Δημήτρης Κοντομηνάς θέλησε να δώσει ένα τέλος στα σενάρια και τις φήμες ότι …τα έχει σπάσει με τον Λάκη Λαζόπουλο και βρέθηκε στη θεατρική πρεμιέρα του ηθοποιού, ήρθε ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το Happy Day της Τρίτης να ρίξει λάδι στη φωτιά. Μπορεί ο Λάκης Λαζόπουλος να είναι φειδωλός μέχρι τώρα στις δηλώσεις του, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με τον δημοσιογράφο του Alpha. Ο Δήμος Βερύκιος τόνισε πολλές φορές ότι δεν μπορεί να είναι όλα μέλι γάλα με τον ηθοποιό και μάλιστα, σημείωσε πως περίμενε να δει ένα Αλ Τσαντίρι την κρίσιμη περίοδο για τις τηλεοπτικές άδειες, κάτι που τελικά δεν έγινε.

[dfp_ads id=236982]

Δεν είμαστε μια οικογένεια με τον Λάκη

Δεν ήρθα (σ.σ. στην πρεμιέρα) γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου κουτσαβάκι. Δεν ήθελα να στείλω λάθος μήνυμα, ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια, ότι με τον Λάκη είναι όλα μέλι γάλα. Για μένα δεν είμαστε οικογένεια πια. Δεν νιώθω πια οικογένεια με τον Λάκη, δεν μπορώ να υποκριθώ. Θα ήταν προσβολή απέναντι στους εργαζόμενους του Alpha, εάν ερχόμουν στην πρεμιέρα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν με τα σκυλιά του Βαλαωρίτη

Εγώ τον Λάκη δεν τον είχα συμπολεμιστή μας στην πρώτη μάχη των 60 ημερών του τηλεοπτικού πολέμου που μαίνεται, δεν έχει τελειώσει. Ο Λάκης δεν ήταν με μας στην πρώτη μάχη, ήταν με τους άλλους, με τον Νίκο Παππά. Ήταν με τα σκυλιά του Βαλαωρίτη που μπήκαν μέσα στο χωράφι μας να μας χαλάσουνε το φύτρο. Δεν μπορώ στα μάτια και στα πρόσωπα των εργαζομένων του Alpha να έδινα χθες το μήνυμα ότι είναι όλα μέλι γάλα.

Υπάρχει αριστερός εκατομμυριούχος ηθοποιός;

Έχω πολλές από την τηλεοπτική του εμφάνιση στον Θέμο. Εγώ νιώθω ως αδέσποτος αριστερός. Ο Λάκης είπε στο Όλα ότι δεν υπάρχει κανένας αριστερός δημοσιογράφος, η λέξη αυτή τελείωσε, πέθανε. Εγώ αν ήμουν στο πάνελ θα τον ρωτούσα «υπάρχει αριστερός εκατομμυριούχος ηθοποιός; Εσύ τον εαυτό σου που τον κατατάσσεις; Στους αριστερούς, τους δεξιούς, τους κεντρώους»; Μπορείς να πας στην ένωση ηθοποιών και να ρωτήσεις με τον αριστερό βερμπαλισμό πόσοι ηθοποιοί έχουν γίνει εκατομμυριούχοι;

Θα με έφτυναν αν με έβλεπαν στην πρεμιέρα

Εμένα αν με έβλεπαν οι εργαζόμενοι του Alpha στην πρεμιέρα του Λάκη θα με φτύνανε! Εγώ τον Λάκη τον ήθελα δίπλα μας! Τον ήθελα με Αλ Τσαντίρι τις κρίσιμες ώρες του πολέμου! Να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει. Ήρθε εδώ και είπε στη διοίκηση του Alpha θέλω να κάνω Αλ Τσαντίρι και του είπαν όχι;