Δημήτρης Ουγγαρέζος – Μαίρη Συνατσάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή τους

Ο τίτλος της εκπομπής, το κόνσεπτ, ο ρόλος του Βαγγέλη Περρή...

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι συσκέψεις για την προετοιμασία της ολοκαίνουριας εκπομπής που θα παρουσιάζουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη στον ΑΝΤ1. Τόσο ο Δημήτρης όσο και η Μαίρη δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, ενώ επεξεργάζονται και την παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να βγει στον αέρα άρτιο αποτέλεσμα.

Όπως γράφει ο Μαρίνος Βυθούλκας στο περιοδικό People, αυτές τις ημέρες γίνονται καθημερινά meetings, προκειμένου να βρεθεί ένας έξυπνος τίτλος που θα αντιπροσωπεύει το νέο εγχείρημα του καναλιού. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει διαρρεύσει πως ο τίτλος θα είναι ένα λογοπαίγνιο με τα ονόματα του Δημήτρη και της Μαίρης. Τίποτα, όμως, δεν είναι ακόμα σίγουρο, καθώς κάθε έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα είναι καλοδεχούμενη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η σκαλέτα της εκπομπής είναι ήδη έτοιμη, ενώ μια από τις ενότητες θα είναι και η βασική, που θα δώσει ένα νέο στίγμα στην απογευματινή ζώνη και θα κάνει τη διαφορά σε σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Στην αρχισυνταξία θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Περρής, γνωστός για το ευρηματικό του μυαλό, τον επαγγελματισμό και το ταλέντο του. Ο Δημήτρης ήταν εκείνος που εξέφρασε στον Περρή την επιθυμία να είναι μαζί του σε αυτό το νέο στοίχημα. Οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια φέτος το καλοκαίρι στη Σύρο (ο Δημήτρης έκανε ολιγοήμερες διακοπές εκεί με τη σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς), ενώ μόλις ο δημοσιογράφος επέστρεψε από το αγαπημένο του νησί, έγιναν και τα σχετικά ραντεβού με τον ΑΝΤ1, όπου και οριστικοποιήθηκε η συνεργασία.

Εκτός από αρχισυντάκτης, ο Βαγγέλης Περρής θα εμφανίζεται σε μια από τις ενότητες της εκπομπής και μαζί με τον Δημήτρη και τη Μαίρη θα σχολιάζουν με το γνωστό τους χιούμορ την επικαιρότητα και όχι μόνο. Άλλη μια καινοτομία για την απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είναι πως κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν καθημερινά ζωντανές εξωτερικές συνδέσεις μέσω link, με πρωτότυπα θέματα, αλλά και αιφνιδιαστικές φάρσες, κάτι που θα δώσει και φρέσκο αέρα, αν σκεφτεί κανείς πως τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες απογευματινές εκπομπές αναλώνονται σε τηλεοπτικό σχολιασμό και μόνο. Αυτό το κομμάτι του ζωντανού ρεπορτάζ επιθυμεί ο Ουγγαρέζος να αναθέσει στον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον (το ραδιοφωνικό του έτερον ήμισυ), μια και γνωρίζει πολύ καλά πως ο Σταμάτης διαθέτει έξυπνη ατάκα και αμεσότητα, κάτι που τον καθιστά τον πιο κατάλληλο άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση. Όλα, όμως, θα κριθούν από το budget που θα διαθέσει τελικά το κανάλι για το νέο αυτό πρότζεκτ.

Εκτός από το «Ougga Challenge» του Δημήτρη, θα έχει και η Μαίρη μια δική της ενότητα, που θα την αντιπροσωπεύει απόλυτα. Η όμορφη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα αγαπητή και έχει φανατικούς ακόλουθους στο Instagram, το facebook και το twitter. Μάλιστα, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram απαριθμεί πάνω από 226 χιλιάδες followers.

Όσον αφορά το πλατό, οι παρουσιαστές δεν θέλουν να είναι στατικοί σε καναπέδες και σκαμπό, ενώ η επιθυμία είναι να μην υπάρχει πάνελ σε τραπέζι. Τα σκηνικά δεν έχουν ακόμα φτιαχτεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο επιθυμούν να υπάρχει ζωηράδα και κινητικότητα, στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.