Δημήτρης Οικονόμου – Μαρία Αναστασοπούλου: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου με νέα ενημερωτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Οικονόμου

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια στον αέρα, το σήμα της εκπομπής «Πρώτη Γραμμή» έπαιξε για τελευταία φορά τον περασμένο Ιούλιο με τον Δημήτρη Οικονόμου να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφερόμενος στην επαγγελματική αλλά και προσωπική του σχέση με τον -επί χρόνια- συνοδοιπόρο του, Βασίλη Λυριτζή.

Ο ίδιος παραμένει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού, έχοντας όμως πλέον στο πλευρό του την νεαρή δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία δοκιμάστηκε το καλοκαίρι αντικαθιστώντας την Άννα Μπουσδούκου. Οι δυο τους από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάζουν την εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

[dfp_ads id=236982]

Πρεμιέρα για τη νέα ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου αναλαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση της ημέρας από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί στον ΣΚΑΪ

Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό το μαθαίνετε «Σήμερα». Το νέο ξεκίνημα της ημέρας είναι γεμάτο ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου μας μεταφέρουν όλη την πρωινή ειδησεογραφία, αναλύοντας τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν.

Η νέα πρωινή συνήθεια στον ΣΚΑΪ, «Σήμερα» από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί