Δημήτρης Μακαλιάς-Αντιγόνη Ψυχράμη: Η παρουσία της πρώην συντρόφου του Δημήτρη, Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, στο γάμο τους

Τι απαντά το ζευγάρι στα σχόλια που έγιναν;

Την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά συνάντησε το περιοδικό People και μίλησαν με την Χριστίνα Ζάχου για όλα, ακόμα και για την παρουσία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (σ.σ. πρώην σύντροφος του Δημήτρη) στο γάμο τους. Ποια είναι η απάντησή τους;
Αντιγόνη: Η Ιωάννα με τον Δημήτρη ήταν πολλά χρόνια φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι και πάνω απ’ όλα είναι φίλοι. Προσωπικά, τη συμπαθώ πάρα πολύ και κάνουμε παρέα. Η Ιωάννα μάς αγαπάει και ξέραμε πως ήθελε να είναι μαζί μας σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα. Κι εγώ διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου.
Δημήτρης: Αν διαγράφεις πρώην συντρόφους, είναι λίγο σαν να μην υποστηρίζεις τις επιλογές της ζωής σου. Δεν μπορείς να πετάς έτσι το παρελθόν, γιατί με αυτούς τους ανθρώπους κάποια στιγμή ζήσατε μαζί, αγαπηθήκατε, εμπιστεύτηκε πολλά ο ένας στον άλλο. Μπορεί να μην ταιριάξατε και να χώρισαν οι δρόμοι σας, αλλά κάποτε υπήρξαν στη ζωή σου. Την Ιωάννα και τον Πάνο τούς αγαπάμε πάρα πολύ και είναι δύο άνθρωποι που υπάρχουν στη ζωή μας. Κάνουμε παρέα όλοι μαζί και θέλουμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε στιγμές.

Μετά το γάμο φύγατε για ταξίδι του μέλιτος;
Δημήτρης: Κάναμε το ταξίδι πριν παντρευτούμε ‒ένα μήνα διακοπές τον Αύγουστο‒, γιατί μετά ξεκινούσαμε πρόβες. Μετά το γάμο επιστρέψαμε στην πραγματικότητα.
Αντιγόνη: Ο Δημήτρης ήθελε να πάμε στο εξωτερικό, αλλά εγώ φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα και του πρότεινα να πάμε διακοπές σε νησί. Επιλέξαμε την Κεφαλλονιά και από εκεί μου ήρθε να πάμε στην Ιταλία. Μάλιστα, ο Δημήτρης φοβόταν μην αλλάξω γνώμη. Τελικά πήγαμε road trip για μία εβδομάδα και περάσαμε καταπληκτικά.

Δεν έχουμε συνηθίσει ζευγάρια να παντρεύονται σε νεαρή ηλικία. Πώς το αποφασίσατε;
Αντιγόνη: Δυστυχώς, οι άνθρωποι πια δεν κάνουν ούτε σχέσεις. Τρέχουν με τα επαγγελματικά τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο εαυτός τους και όχι να δημιουργήσουν μια ομάδα. Έχω φίλες και φίλους που δεν μπορούν να κάνουν σχέση, γιατί τα θέλουν όλα ιδανικά και με την πρώτη δυσκολία τα παρατάνε. Τους λέω να μην γκρινιάζουν που είναι μόνοι τους, γιατί δεν κάνουν υποχωρήσεις, ώστε να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση. Είναι τρομερό που οι άνθρωποι πια δεν μπορούν να δεθούν και να αγαπήσουν. Φοβούνται και καταλήγουν στα 40 τους να είναι μόνοι.
Δημήτρης: Προερχόμαστε από δύο αγαπημένες οικογένειες, όπου έχουμε μάθει πως η σχέση και ο γάμος χρειάζονται υποχωρήσεις. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, δεν γίνεται να είναι όλα συνεχώς ιδανικά. Εμείς, για να μη μείνουμε μόνοι μας, θα υποστούμε ο ένας τον άλλο για πάντα!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.