Δημήτρης Καμπουράκης: «Γιώργο είμαστε μαζί σου»

Διαβάστε τι είπαν στο τηλέφωνο Αυτιάς - Καμπουράκης

«Αρχικά δέχτηκα δύο τηλεφωνήματα από τον Δημήτρης Καλατζή, αρχισυντάκτη του «Κοινωνία ώρα Mega», είπε ο Γιώργος Αυτιάς ενώ συνέχισε «με άγγιξε βαθύτατα το ενδιαφέρον του αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους εργαζομένους στο Alter. Με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αν και κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι υπάρχει αντιπαλότητα λόγω της AGB, μας δένει μια γλυκιά ανάμνηση και φιλία από την εποχή του ΑΝΤ1. Η στάση του με συγκίνησε ιδιαίτερα. Οι λίγες κουβέντες που ανταλλάξαμε στο τηλεφώνημα που μου έκανε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μου. «Γιώργο, είμαστε μαζί σου» ήταν η πρώτη κουβέντα του. Από την μεριά μου του ευχήθηκα να μη βρεθεί ποτέ στην θέση που είμαστε εμείς».

Σε ερώτημα της δημοσιογράφου αν ξαφνιάστηκε από το τηλεφώνημα, ο Γιώργος Αυτιάς, απάντησε: «Σε τέτοιες στιγμές όλοι γινόμαστε μια γροθιά. Δεν υπάρχει ούτε AGB, ούτε τίποτα. Πάνω απ' όλα είμαστε συνάδελφοι με οικογένειες και υποχρεώσεις».

Το ίδιο καλά λόγια είπε ο Γιώργος Αυτιάς και για τον Λάκη Λαζόπουλο. «Άκουσα τον Λάκη στις εκπομπές του να υπεραμύνεται των διακαιωμάτων μας και να εύχεται όλη αυτή η ιστορία στο Alter να έχει αίσιο τέλος. Παρ' ότι έχω πέσει πολλές φορές στα δίχτυα της σάτιράς του, εντούτοις δεν θα μπορούσα να μην του τηλεφωνήσω και να τον ευχαριστήσω για τα λόγια του».