Δημήτρης Καμπουράκης: «Άδειασα το γραφείο μου στο MEGA από την αρχή του καλοκαιριού»

Δημήτρης Καμπουράκης

«Είμαι 55 χρονών, δεν βγαίνω ακόμα στη σύνταξη. Πώς θα ζήσω;»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» για τις τηλεοπτικές άδειες και το MEGA και αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε ήδη αδειάσει το γραφείο του από την αρχή του καλοκαιριού».

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ ξέρω ότι υπήρχε ένα τοπίο με ανθρώπους που δούλευαν και βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο. Και ακούω τώρα κάτι τρελά, ότι οι 4 άδειες είναι οι μόνες που αντέχει η αγορά. Ωραία, ας βγει ο υπουργός σε κάθε δρόμο και να πει κάνω μια μελέτη και νομίζω ότι αυτός ο δρόμος αντέχει 4 μαγαζιά. Πόσα είναι; 8; Ας κλείσουν τα άλλα 4. Έχει νόημα αυτό το πράγμα; Δεν έχει, αλλά έτσι γίνεται.

Δημήτρης Καμπουράκης: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα!

Τα έχουμε αδειάσει τα γραφεία. Εγώ το άδειασα από την αρχή του καλοκαιριού. Δεν το έχω πει σε κανέναν, αλλά φεύγοντας για διακοπές τα μάζεψα. Τι να κάνουμε εκεί; Αφού δεν υπάρχει. Παριστάνει ότι είναι ανοιχτό, αλλά είναι κλειστό, δυστυχώς. Το παράτησαν οι μέτοχοι δεν ξέρω γιατί. Τα παιδιά ούτε μας λένε τι θα κάνουν, έχουν κάνει επίσχεση. Είναι μια κατάσταση δραματική. Ένα μέγαρο, ένα κανάλι που μέχρι πέρυσι σάρωνε, φέτος το βλέπεις και έχει κατσαρίδες πίσω από τις πόρτες που μου έλεγε ένα security. Έχουμε αδειάσει τα πράγματα μας. Να μπει και κανένας κλητήρας μέσα να αρχίσει να τα μαζεύει. δεν ξέρω τι κάνουν οι μέτοχοι, ούτε ξέρω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία» ανέφερε ο Δημήτρης Καμπουράκης ο οποίος δεν έκανε λόγο για κάποια νέα τηλεοπτική δουλειά, ενώ αναφορικά με το αν βγαίνει στην σύνταξη απάντησε: ««Είμαι 55 χρονών, δεν βγαίνω ακόμα στη σύνταξη. Πώς θα ζήσω;»