Δέσποινα Καμπούρη: «Όχι. Δεν λαχταρώ το Mega με μία»

«Όχι, δεν θα πήγαινα καλεσμένη. Δεν το αισθάνομαι να πάω».

Η Δέσποινα Καμπούρη, λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας καθημερινής εκπομπής «Γυναίκες», μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο για το παρασκήνιο της διακοπής της συνεργασίας της με το πρωινό του Mega.

Όταν ανατράπηκε η συνεργασία σου με το Mega, στενοχωρήθηκες; Έκλαψες;

Όχι βέβαια. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή που θα με έκαναν να κλάψω. Το θεωρώ κουτό να κάθομαι και να κλαίω επειδή μια επαγγελματική πρόταση δεν προχώρησε. Είμαι γυναίκα που εργάζεται από τα 19 της χρόνια, οπότε δεν ήταν η πρώτη επαγγελματική απογοήτευση που ένιωσα. Είμαι μαθημένη. Σίγουρα απογοητεύτηκα, γιατί ένιωσα ότι δεν μου φέρθηκαν όπως μου άξιζε, αλλά αυτό που με ενόχλησε τελικά ήταν ότι δεν υπήρξε ειλικρίνεια στις σχέσεις, γιατί έχω μάθει να λέω και να κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι. Με απόλυτη ειλικρίνεια μπορώ να πω ότι η στενοχώρια μου κράτησε λίγο, όσο διάβαζα τη συγκεκριμένη είδηση στο διαδίκτυο. Μετά πήγα σπίτι μου και τα ξέχασα όλα. Έχω οικογένεια και παιδί. Η ζωή μου δεν είναι στην τηλεόραση. Όταν κλείνω πίσω μου την πόρτα του σπιτιού μου, δεν αφήνω καμία επαγγελματική απογοήτευση ή στενοχώρια να μπει μέσα.

Τώρα που το Mega με μία έχει βγει στον αέρα και το έχεις δει, λαχταράς να είσαι εκεί;

Όχι. Δεν το λαχταρώ.

Θα πήγαινες καλεσμένη στο πρωινό του Mega;

Όχι, δεν θα πήγαινα. Δεν το αισθάνομαι να πάω.

Αν συναντηθείτε τυχαία με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, θα τους μιλήσεις;

Δεν ξέρω. Αν μου μιλούσαν, από ευγένεια δεν θα μπορούσα να τους αγνοήσω. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Προς Θεού, δεν μου έχουν κάνει κάτι ο Μάρκος και η Έλενα. Απλώς δεν προχώρησε η συνεργασία μου με το Mega. Δεν είναι δηλαδή ότι γνωριζόμασταν από παλιά, έγινε κάτι και παρεξηγηθήκαμε.