«Δεν θα πάρω την άδεια κανενός για να μιλήσω. Με ενόχλησε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας»!

«Μα λέγονται αυτά; Αν δεν σε σεβαστεί ο παρουσιαστής του καναλιού σου, τότε τι να περιμένεις από τους ανταγωνιστές»;

Ο Λευτέρης Ελευθερίου «ρίχνει λάδι στη φωτιά» με τις απαντήσεις που δίνει στη Νάνσυ Νικολαΐδου και το TV ΕΘΝΟΣ, σχετικά με τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε για κάποιες μεταμφιέσεις του στο Your Face Sounds Familiar και συγκεκριμένα στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Άκουσες τα εξ αμάξης επειδή «τόλμησες» να ενοχληθείς από κάποια σχόλια. Και μετά ήρθαν τηλε-δικαστήρια γιατί… έβγαλες γλώσσα!

Έχω μάθει να το λέω όταν κάτι με ενοχλεί, χωρίς να σκέφτομαι τις αντιδράσεις. Και δεν θα πάρω την άδεια κανενός για να μιλήσω όταν αισθανθώ ότι έχω θιχτεί. Αυτό που είπα για τον Γιώργο Λιάγκα δεν το είπα με κακία. Με ενόχλησε όταν ο κεντρικός παρουσιαστής του καναλιού που συνεργάζομαι βγαίνει και με αποκαλεί… μουλάρι. Πού είναι το παράδοξο; Ήμουν λέει άλογο κούρσας και έγινα μουλάρι. Μα λέγονται συτά; Αν δεν σε σεβαστεί ο παρουσιαστής του καναλιού σου, τότε τι να περιμένεις από τους ανταγωνιστές; Όλους εμάς που λέμε το «ναι» σε αυτά τα σόου και εκθέτουμε τον εαυτό μας, ποιος θα μας προστατέψει; Στο χωριό μου υπάρχει μια παροιμία που λέει πως «τα μουλάρια βγάζουν όλη τη δουλειά»…

Τα άλογα κούρσας επίσης ντοπάρονται…

Ακριβώς και αν εγώ μπήκα στο σόου «ντοπαρισμένος», ευτυχώς που έγινα «μουλάρι», γιατί πίστεψέ με, δεν με ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός στην τέχνη. Με ενδιαφέρει να κάνω πράγματα που με γεμίζουν, με κάνουν ευτυχισμένο και με προχωρούν παρακάτω. Θίχτηκα, λοιπόν, με αυτές τις κρίσεις και τις επικρίσεις και επίσης μου κακοφάνηκε όταν γίνονται από μία εκπομπή στην οποία πήγα και τόλμησαν να με ρωτήσουν on air πόσο είναι το… μόριό μου, αν αερίζομαι δημοσίως. Και δεν τους πρόσβαλα στον αέρα, ούτε έφυγα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο εκνευρισμός της Φαίης με τον Ελευθερίου: «Τον είχα για πιο μαγκάκι»

Λευτέρης Ελευθερίου: «Είμαι straight, εντάξει»…