«Δεν θα παντρευτώ ποτέ. Αν μου αρέσει το Άγιο Όρος, θα πάω να μείνω»!

Είχα μιλήσει το καλοκαίρι να είμαι στους ΠΕΔΕΣ, είχα μιλήσει για το Μες στην καλή χαρά και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη...

Στο People και τη Νάνσυ Παραδεισάνου μιλάει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και εξομολογείται ότι: «Δεν θα παντρευτώ ποτέ. Άλλο το να πιστεύω στον Θεό κι άλλο να κάνω κάτι που το θρησκοληπτικό κομμάτι απαιτεί για να είσαι «καλός χριστιανός». Δεν νιώθω ότι πρέπει να υπηρετήσω ένα κλισέ μιας τελετής. Ίσως να παντρευόμουν, αν ζούσα σε άλλη εποχή και σε άλλη χώρα.

Έχεις πάει στο Άγιο Όρος;

Θα πάω στο Άγιο Όρος το Δεκέμβριο με τρεις συναδέλφους από την παράσταση που ετοιμάζουμε, για τέσσερις μέρες. Το περιμένω πώς και πώς. Ήθελα από παλιά να πάω, αλλά δεν είχε τύχει. Άμα μου αρέσει, θα πάω να μείνω! γιατί να φοβηθώ; Αν αυτό επιθυμεί η καρδιά μου, γιατί να μην το κάνω; Έκανα και πιο παλιά τέτοιες σκέψεις.

Γιατί αρνήθηκες την πρόταση της Ελένης Μενεγάκη να είσαι στην καθημερινή εκπομπή της;

Δεν αρνήθηκα στην Ελένη Μενεγάκη προσωπικά! Έκανα μια γενικότερη συζήτηση με τους ανθρώπους του Alpha, όχι για κάποια συγκεκριμένη εκπομπή. Είχα μιλήσει το καλοκαίρι να είμαι στους ΠΕΔΕΣ, είχα μιλήσει για το Μες στην καλή χαρά και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν κάναμε κάποια κουβέντα για τον τρόπο συνεργασίας μας με τη Μενεγάκη. Αυτή την περίοδο, δεδομένων των υπόλοιπων υποχρεώσεών μου, δεν ταίριαζε να είμαι σε κάποια από αυτές τις εκπομπές. όμως, είχα μια πολύ καλή επαφή με τους ανθρώπους του Alpha, που είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Τους ευχαριστώ πολύ γα τη διάθεσή τους απέναντί μου.

Διαβάστε ακόμα:

«Έχω περάσει βαθιά κατάθλιψη. Έχω κινδυνεύσει»