Δεν θα κάνει μεσημεριανή εκπομπή το MEGA- Αλλού θα τοποθετηθεί η Σαράφογλου

Σε ρεπορτάζ ή κάποια ήδη υπάρχουσα εκπομπή θα απορροφηθεί η παρουσιάστρια που αποχώρησε από τη ΝΕΤ

Μετά τη μαζική αποχώρηση των 20 δημοσιογράφων, το ΜΕΓΚΑ, προχώρησε σε συνεργασία με άλλους συναδέλφους, προκειμένου να καλύψει τα κενά που προέκυψαν, ειδικά σε κυβερνητικά ρεπορτάζ, αλλά και σε άλλα πόστα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, στο κανάλι εντάχθηκε και η Μαρία Σαράφογλου, η οποία είχε κληθεί να αντικαταστήσει στη ΝΕΤ, την Πόπη Τσαπανίδου, με ικανοποιητικά αποτελέσματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει σε αντίστοιχα ποσοστά. 

Στο ΜΕΓΚΑ εκτίμησαν τις ικανότητές της και αποφάσισαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους, ώστε να αναλάβει κάποιο ρεπορτάζ (ΔΗΜΑΡ), ίσως και να παρουσιάσει κάποιο δελτίο. Επιπλέον, το ΜΕΓΚΑ έχει πολύ καιρό να βάλει μια γυναίκα παρουσιάστια σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή…

Η σκέψη για καινούργια μεσημεριανή εκπομπή δεν υπάρχει επ΄ ουδενί. Η τακτική φέτος είναι λογικές περικοπές και ξεκίνημα της σεζόν, όσο πιο αργά γίνεται, οπότε μια καινούργια εκπομπή και μάλιστα σε μια ζώνη που τα ποσοστά του είναι ικανοποιητικά, ακόμα και με κάποιες επαναλήψεις, δεν κρίνεται αναγκαία και επιπλεόν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό. Το 2013 θα είναι ακόμα μια δύσκολη ,οικονομικά, χρονιά, όχι μόνο για το ΜΕΓΚΑ, αλλά και για όλα τα κανάλια, που θα πρέπει να βρουν τον τρόπο, στο τέλος της σεζόν, να παρουσιάσουν…θετικό πρόσημο. Έστω και σε σύγκριση με το τραγικό 2012!

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Καρχιλάκη: «Καλό το παράθυρο, αλλά δεν έχει τίποτα δημιουργικό…»

Πότε και σε ποια εκπομπή του MEGA θα δούμε την Μαρία Σαράφογλου;