«Δεν θα επέλεγα να δω το παιδί μου στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor»!

Survivor

"Δεν πρέπει να δίνεται διέξοδος στην κρίση και στους φτωχούς ανθρώπους με αυτά τα ακραία ανταγωνιστικά ριάλιτι".

Ο πρώην ισχυρός υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποδέχτηκε στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας τη Σάσα Σταμάτη και μίλησαν για όλα στα Παραπολιτικά, ακόμα και για το Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Υπάρχει μια εντύπωση ότι σνομπάρεις το lifestyle και ότι είσαι λίγο «παλιακός». Τελικά τι ισχύει;

Το lifestyle δεν έχει καμία ουσία. Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που κάνουν lifestyle. Είναι μια αντίληψη. Αλλά είναι κάτι εντελώς παροδικό, πρόσκαιρο, εφήμερο. Δεν δίνει μηνύματα. Και με κουράζει. Και βλέπω και μια επιτήδευση στον τρόπο που επιχειρούν να προβληθούν κάποιοι. Δεν μου άρεσε καθόλου το Survivor.

Παναγιώτης Λαφαζάνης

Τι δεν σου άρεσε;

Το έβλεπα καμιά φορά πολύ αργά στο ζάπινγκ. Έβλεπα αποσπασματικά και απορούσα με το όλο σκηνικό. Έβλεπα νέα παιδιά να ανταγωνίζονται σκληρά μεταξύ τους για το ποιος θα «φάει» τον άλλον και θα πρωτεύσει. Στο τέλος επικρατεί μεταξύ τους αγριότητα, την οποία «ντύνουν» με ένα πέπλο φιλίας. Δεν κατηγορώ τα παιδιά. Υπάρχει θεαματικότητα, αλλά δεν είναι αυτό το κριτήριο που πρέπει να ακολουθεί κανείς για να θαυμάζει κάτι. Δεν θέλω να το παίξω αφ’ υψηλού απέναντι σε αυτά τα «παιχνίδια». Δεν μου αρέσει. Δεν θα επέλεγα, όμως, να δω το παιδί μου στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor. Δεν πρέπει να δίνεται διέξοδος στην κρίση και στους φτωχούς ανθρώπους με αυτά τα ακραία ανταγωνιστικά ριάλιτι.

Παναγιώτης Λαφαζάνης