«Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί δεν με θέλουν στην τηλεόραση»

«Δεν τους αρέσει η μούρη μου, η υποκριτική μου; Δεν ξέρω...»

Χειμαρρώδης και ειλικρινής, ο Γιώργος Παρτσαλάκης εκφράζει την πίκρα και την οργή του για το γεγονός ότι έχει μείνει τα τελευταία χρόνια έξω από τον χώρο της τηλεόρασης. Ο ηθοποιός εξομολογείται στην εφημερίδα REAL και τον Βασίλη Μπουζιώτη:

«Δεν είναι δική μου επιλογή, είναι επιλογή των ανθρώπων που είναι στα κανάλια και κλείνουν τους ίδιους και τους ίδιους ηθοποιούς για τους δικούς τους λόγους… Θα μπορούσα να σου πω, όπως άλλοι συνάδελφοί μου που έχουν πεταχτεί από την τηλεόραση και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, ότι «περιμένω μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση που δεν έχει έρθει», ότι «ναι, απέχω από την τηλεόραση γιατί δεν μου πάει πια», ότι «με τα εξευτελιστικά χρήματα που δίνουν πλέον δεν θέλω να υπάρχω στην τηλεόραση». Εγώ έχω μάθει από παιδί να λέω τα πράγματα με το όνομά τους! Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί δεν με θέλουν στην τηλεόραση. Με έχουν πετάξει από αυτή! Επτά ολόκληρα χρόνια δεν μου έχουν κάνει ούτε μία πρόταση για σίριαλ, δεν με έχουν πάρει ούτε καν ένα τηλέφωνο από κάποιο κανάλι! Δεν τους αρέσει η μούρη μου, η υποκριτική μου; Δεν ξέρω. Δεν υπάρχω γι’ αυτούς, είμαι… νεκρός! Δεν με θέλουν»…

«Πώς να το εξηγήσω; Τι θες να σου πω; Ότι δεν ανήκω σε «παρέες», ότι δεν είμαι στα τηλέφωνα όλη την ημέρα, ότι δεν τους «κυνηγάω» όπως άλλοι; Να γκρινιάξω κι εγώ όπως τόσοι; Να ρίξω πυρά; Και τι θα βγει; Σημασία έχει πως είμαι εκτός… Λες να είμαι τόσο κακός ηθοποιός; Να μη θέλει το τηλεοπτικό κοινό να με βλέπει; Τι να σου πω; Και να πεις ότι ισχύει αυτό που ακούστηκε ότι «δεν τον παίρνουν γιατί ζητάει πολλά λεφτά»! Δεν με πήρε κανείς να μου πει «το κασέ σου ήταν τόσο, οι καιροί είναι δύσκολοι, το ρίχνεις να είσαι μαζί μας;». Θα το έκανα, δεν είμαι UFO να μην ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Κάνω θέατρο και ξέρω πως έχουν αλλάξει πια τα δεδομένα! Αλλά δεν με πήρε κανείς! Ποτέ! Τι να κάνω; Να πάω να βρω τον Κοντομηνά, ας πούμε; Δεν τον ξέρω, ούτε με ξέρει. Να του πω «είμαι ο Γιώργος Παρτσαλάκης και έχω κάνει τέσσερις σειρές στο κανάλι σας, θα με πάρετε σε κάποια νέα δουλειά σας;». Να το κάνω στα 63 μου; Πες μου κι εσύ»!

Διαβάστε ακόμα:

«Δεν έπρεπε να κάνουν ταινία τον «Ακάλυπτο» όσο ο Καφετζόπουλος κι εγώ είμαστε εν ζωή»

Σκληρή επίθεση Παρτσαλάκη σε Μπέζο: «Λυπάμαι βαθύτατα! Είναι ντροπή»!