Δέκα μονάδες μπροστά η τηλεθέαση για Λιάγκα – Σκορδά

Σκληρή η μάχη με Σεφερλή για το δυναμικό κοινό

Λίγο πριν πάρουμε το δρόμο για τις κάλπες λόγω Εθνικών Εκλογών, κάποιοι ψηφίζονται ή δεν ψηφίζονται καθημερινά από το τηλεοπτικό κοινό. Ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά και ο Μάρκος Σεφερλής προσπαθούν καθημερινά να πείσουν τους «ψηφοφόρους» να τους δείξουν την προτίμησή τους. Ποιοι το κατάφεραν χθες;

Το «Πρωινό» έμεινε για μια ακόμα φορά στην πρώτη θέση με ποσοστό 30,1% στο σύνολο, δηλαδή 10 μονάδες μπροστά από το αντίπαλο «Mega με μία» που σημείωσε 20,2%. Μάλιστα, στην τηλεθέαση ανά μισάωρο, η εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεπέρασε και το 33%.

Ο Μάρκος Σεφερλής που αυτές τις μέρες βγαίνει ζωντανά από το θέατρο Περοκέ καθώς το στούντιο που τον στεγάζει θα φιλοξενήσει την Κυριακή την μαραθώνια εκλογική βραδιά, έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατήσει μαζί του το δυναμικό κοινό. Ωστόσο, ο Γιώργος και η Φαίη κατάφεραν να πάρουν …αυτοδυναμία. Στο 25,7% κυμάνθηκε η τηλεθέαση του ΑΝΤ1 για τις ηλικίες 15-44 και στο 24,3% το Mega.

Παρά την έντονη πολιτική επικαιρότητα, οι ενημερωτικές εκπομπές δεν φάνηκε να επωφελούνται χθες. Το «Live U» συγκέντρωσε το 11,7% του κοινού και το «Τώρα» μόλις το 6,5%.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης