Δείτε τη Δέσποινα Βανδή να εξομολογείται πως της πήρε 2 χρόνια για να ξανανιώσει γυναίκα με το Ντέμη

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι"

«Όταν έρχομαι στην Θεσσαλονίκη, νιώθω σαν στο σπίτι μου, σαν να μην έφυγα ποτέ. Άλλωστε έχω φίλες στην Θεσσαλονίκη από τα φοιτητικά μου χρόνια όπου έχουμε γίνει κουμπάρες και τα παιδιά μας κάνουν παρέα»”, υποστήριξε για την αδυναμία που έχει στην συμπρωτεύουσα. Τι κάνει όταν ανεβαίνει στην πόλη; Συνήθως τρώω πολύ!

“Η Θεσσαλονίκη είναι ένας «πειρασμός»! Υπάρχουν περίοδοι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου να παχύνω. Τρώω αρκετά όταν δεν έχω εμφανίσεις. Θέλω πολύ να αρέσω τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Μου αρέσει να βγαίνω και να αισθάνομαι καλά»”, εξήγησε η Δέσποινα.

Για τον Ντέμη ανέφερε: “Με το σώμα μου, την ισορροπία την βρήκα μετά από 9 μήνες που γέννησα την Μελίνα. Μου πήρε 2 χρόνια για να βρω την ισορροπία μου σαν ζευγάρι με τον Ντέμη και να νιώσω ξανά γυναίκα. Τον πρώτο καιρό δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση σου και το να αρέσεις στον άντρα σου. Οι άντρες πρέπει να δείχνουν κατανόηση στην μεγάλη αλλαγή της γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη. Όλα αυτή τα περνάει… Δεν υπάρχει ζευγάρι χωρίς κραδασμούς στην σχέση του με τον ερχομό ενός παιδιού, όλα αλλάζουν. Πάντως τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μας, με τον Ντέμη είμαστε πολύ καλά!»

Τη συνέντευξη έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού, για λογαριασμό της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι»

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε ακόμα:

Η Δέσποινα Βανδή στο φιλανθρωπικό Bazaar για το «Χαμόγελο του παιδιού»

1993! Όταν η Βανδή είχε τραγουδήσει το «Φταίει ο έρωτας» της Άντζελας!

Ποιός δήλωσε ότι έκανε τη Βανδή από…πέμπτο όνομα, πρωταγωνίστρια ;