Δείτε backstage από το νέο σήριαλ του MEGA!

Μπήκαμε στο ... Κάτω Παρτάλι!

Μην το ψάχνετε στο γεωγραφικό χάρτη γιατί… δεν θα το βρείτε. Το Κάτω Παρτάλι θα βρεθεί σύντομα στον τηλεοπτικό χάρτη και αν λάβουμε υπόψη μας τους κατοίκους του, τότε όσοι επιλέξουν να πάνε εκεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA μάλλον θα περάσουν καλά! Πριν όμνως, η σειρά βγει στον αέρα σας… ξεναγούμε στο τηλεοπτικό χωριό.

Το χωριό, το Κάτω Παρτάλι, δημιουργήθηκε από τον Λευτέρη Παπαπέτρου που έχει γράψει τα σενάρια πετυχημένων τηλεοπτικών σειρών, όπως «Ντόλτσε Βίτα», «Εγκλήματα», «Είσαι το ταίρι μου». Τα γυρίσματα άρχισαν τον Δεκέμβριο και μετά από ένα σύντομο διάλλειμα λόγω των εορτών, την προηγούμενη Τρίτη οι κάμερες έπιασαν και πάλι δουλειά.

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου, ένα golden boy, ο Κωνσταντίνος, (Γιάννης Τσιμιτσέλης) «πληγωμένο» από την οικονομική κρίση θα φύγει από την Αθήνα και θα μετακομίσει στο Κάτω Παρτάλι, το χωριό της κοπέλας του, της Μυρτούς (Βασιλική Τρουφάκου). Μαζί τους θα πάει και η αδερφή του, η Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) μία πλούσια και κοσμική κυρία που πρόσφατα έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατά, ενώ μάλιστα τον συνέλαβαν για χρέη προς το δημόσιο.

Ενώ όμως, περιμένουν ότι όλα στο Κάτω Παρτάλι θα είναι πιο ήρεμα και το golden boy θα δοκιμάσει την τύχη του στον… αγροτουρισμό, διαπιστώνει ότι η πεθερά του, η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και ο… αγροίκος σύζυγός της. ο Διαμαντής (Τάσος Χαλκιάς), καθώς και πολλοί ακόμα κάτοικοι του χωριού κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό!

Τη σκηνοθεσία της καινούργιας σειράς υπογράφει η Αμαλία Γιαννίκου και στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης) και Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης).

Γρηγόρης Μελάς