Δ. Βανδή: Η εντυπωσιακή live εμφάνιση και το δώρο στους θαυμαστές της!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

 Με ένα δυνατό και εντυπωσιακό live ξεκίνησαν τα χειμερινά party του “Λάμψη” στο Dream City και η Δέσποινα Bανδή ήταν αυτή που έδωσε το ρυθμό βάζοντας “φωτιά’ στη νυχτερινή Αθήνα. Η γνωστή ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για τους φίλους και θαυμαστές της που την αποθέωσαν.

Στο κατάμεστο club βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Φοίβος, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Στέλλα Καλλή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο Αντύπας και πολλοί ακόμη που απόλαυσαν από κοντά την όμορφη Δέσποινα και της χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα.

Ανανεωμένη, λαμπερή και πολύ κεφάτη η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε on stage και τραγούδησε παλιές και νέες της επιτυχίες που ξεσήκωσαν το κοινό. Όλοι άρχισαν να σιγοτραγουδούν τα αγαπημένα κομμάτια της Δέσποινα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της, που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, αλλά και παλαιότερα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία.


Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η Δέσποινα χάρισε στους θαυμαστές της και ένα τραγούδι που χρόνια λαχταρούν να ακούσουν… το τραγούδι “Ούτε ένα ευχαριστώ” . Η ίδια, μάλιστα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από τις πρόβες στο προφίλ της στο facebook, γράφοντας: “Κάνουμε πρόβα το “Ούτε ένα ευχαριστώ” που μου ζητήσατε να πω στο DC”!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το χθεσινό live