Χρήστος Χολίδης «Μια θαυμάστρια με δάγκωσε στο λαιμό!»

Τι τραβάνε κι αυτοί οι αναγνωρίσιμοι. Εντάξει, ομολογώ ότι υπάρχει μία κάποια… ειρωνεία σε αυτό, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πραγματικά να απορείς για το πού μπορεί να φτάσει κάποιος θαυμαστής για το «είδωλό» του.

 Αναφέρομαι σε αυτό που είπε ο Χρήστος Χολίδης καλεσμένος στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» που θα προβληθεί αύριο από τον ΣΚΑΪ. Ο τραγουδιστής λοιπόν είπε στη Σοφία Τσίπα πως «μια φορά με δάγκωσε μια θαυμάστρια στο λαιμό και θυμάμαι μου άφησε και σημάδι. Νόμιζα ότι ήθελε κάτι να μου πει και σκύβω και έφαγα τη… μαχαιριά», ενώ όμως, αποκαλύπτει πως «έχω κάνει σχέση με θαυμάστρια στο παρελθόν και ευελπιστώ και στο μέλλον», σημειώνοντας βέβαια πως «περνάει από το μυαλό μου ότι κάποια μπορεί να με φλερτάρει επειδή είμαι αναγνωρίσιμος, αλλά νομίζω ότι έχω την εμπειρία να το καταλάβω μετά».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρωτά για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, αυτός λέει πως «είμαι ντροπαλός τρομερά με τα κορίτσια και όταν ήμουν μικρός αλλά και τώρα.

Ακολουθώ την καρδιά μου και όχι το μυαλό μου. Αγαπώ με την καρδιά μου», τονίζοντας πως «ξενερώνω λίγο όταν μου την πέφτει γυναίκα πρώτα. Νομίζω ότι χαλάει η σειρά. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Είναι σαν να παίζεις μονόπολη και να ξεκινάς από την φυλακή». Ωστόσο, υποστηρίζει πως «έχω δώσει αγάπη δυστυχώς παρά έχω πάρει» και μάλιστα δεν διστάζει να πει ότι «δεν έχω κλάψει για γυναίκα. Κλαίνε οι άντρες, αλλά δύσκολα κλαίω. Κλείνομαι στον εαυτό μου και δεν μιλάω για εβδομάδες». Όταν η παρουσιάστρια τον ρωτά για ανεκπλήρωτους έρωτες, ο Χρήστος Χολίδης λέει πως «έχω ανεκπλήρωτο έρωτα με δασκάλα μου στα γαλλικά στο γυμνάσιο. Ήταν το μοναδικό μάθημα που προσέχαμε»!

Πάντως, όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής δηλώνει πως δεν τη χρησιμοποιεί για να προβληθεί, λέγοντας πως «το να προκαλώ με την προσωπική μου ζωή αυτό θα με ξεβράσει κάποια στιγμή», ενώ τονίζει «εγώ όταν κάνω μια σχέση δεν σκέφτομαι τι θα πουν μετά τα περιοδικά ή τι θα γράψουν»!

Μάλιστα ο Χρήστος Χολίδης τονίζει πως «τα προσωπικά μου δεν τα λέω σε κανέναν. Κλείνομαι στον εαυτό μου, ενώ μου αρέσει να λύνω προβλήματα άλλων ατόμων». Όσον αφορά τις σχέσεις όμως, με την οικογένειά του λέει το πόσο δεμένος είναι με την αδερφή του, ενώ αποκαλύπτει πως «Με τα πρώτα λεφτά που πήρα, πήγα και αγόρασα όλα τα ένσημα της μητέρας μου που ήθελε δυο χρόνια για να βγει στην σύνταξη και πιο μετά αγόρασα ένα τζιπ για την αδερφή μου. Γενικά όποιος με βοήθα τον βοηθάω πολύ μετά».

Αύριο, Σάββατο στις 15:45 λοιπόν, ο Χρήστος Χολίδης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» του ΣΚΑϊ και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις της Σοφίας Τσίπα, ενώ το πλατό της εκπομπής μετατρέπεται ακόμα και σε γήπεδο του μπάσκετ!