Χρίστος Αντωνιάδης: «Είχα βραδιές που όλα μου έφταιγαν, ίσως να ήταν κατάθλιψη»

«Υπήρξαν προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου...»

Ο τραγουδιστής που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 τα λέει όλα σε συνέντευξή του στον Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό YES.

Το διάστημα της απουσίας του

Η προηγούμενη δεκαετία δεν ήταν καλή για εμένα σε όλα τα επίπεδα. Όμως πραγματικά μεγάλωσα, γιατί ότι κακό μου συνέβη πρόσθεσε θετικά στο χαρακτήρα μου. Χρειάστηκε να κάνω αλλαγές κάτι που συνειδητοποίησα όταν μια ημέρα το τηλέφωνό μου δεν χτύπησε καθόλου. Άρχισα να στέλνω σε κοπέλες, σε φίλους, χωρίς καμία ωστόσο ανταπόκριση. Τότε σκέφτηκα ότι αυτό είναι ξεφτίλα και ξεκίνησα το ψάξιμο για μια άλλη ζωή. Είχα βραδιές που όλα μου έφταιγαν, ίσως να ήταν κατάθλιψη. Όμως είπα πως δεν θα το αφήσω να με τρελάνει και θα βγω από πάνω. 

Αυτοί που προσπάθησαν να τον εκμεταλλευτούν

Προσπάθησαν με πολλούς τρόπους είτε οικονομικά είτε σεξουαλικά. Υπήρξαν προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου (σ.σ. από άντρες) που ήταν σε ισχυρή θέση, οι οποίοι μου έταζαν πως θα με κάνουν πρώτη μούρη, πως θα έπαιζα παντού και θα έκανα εξώφυλλα. Επειδή όμως δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ, στη συνέχεια μου έκλεισαν τις πόρτες.

Η αποχή από την τηλεόραση

Όλες οι εκπομπές θέλουν να τους πεις κάτι πιπεράτο, εγώ δεν είμαι εύκολος σ’ αυτό και γι’ αυτό δεν έχει εμπλακεί το όνομά μου σε σκάνδαλα. Σιχαίνομαι να στήνω θέματα και να παρουσιάζω μια fake σχέση απλά για να προβληθώ.