Χρήστος Ανθόπoυλος:”Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει αρνητικά οποιαδήποτε κριτική”

Κάναμε ένα ραντεβού με το κανάλι και συμφωνήσαμε αμέσως.

Ο Χρήστος Ανθόπουλος, είναι το νέο πρόσωπο του Μega, που σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα με τη καινούρια βραδινή εκπομπή”Εεεεε”.Ο παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Δερμιτζάκη για το νέο του εγχείρημα.

Μίλησε σε μου λίγο για αυτή την εκπομπή το Εεεεε. Ποιό θα είναι το ύφος της ,το στυλ της;Θα είναι μια εκπομπή με εναλλακτικές ,χιουμοριστικές συνεντεύξεις, με πολλούς καλεσμένους κάθε φορά και θα παίζουμε πολύ και με τις τοποθεσίες όπου θα γίνονται. Τα περισσότερα γυρίσματα είναι εξωτερικά και σε διάφορες πόλεις και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει ένα διαφορετικό πρόσωπο των καλεσμένων.

Από το treiler που ήδη προβάλλεται πάντως θυμίζει αρκετά το αντίστοιχο πρόγραμμα του Ζάκ Γαλιφιανάκη. Έχει στοιχεία από αυτή την εκπομπή ή από κάποιες άλλες; Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι κορυφαίος στο είδος του.Η αλήθεια είναι , ότι έχουμε πάρει κάποια στοιχεία από εκεί ,τα οποία όμως, έχουμε φιλτράρει σύμφωνα με τη δική μας αισθητική και τα έχουμε βγάλει προς τα έξω. Δεν είναι η ίδια εκπομπή, ούτε έχει γίνει αντιγραφή. Πιστεύω πως το Εεεεε ,είναι κάτι διαφορετικό.

Θεωρείς πως αυτή η εκπομπή είναι κάτι καινούργιο για την ελληνική τηλεόραση; Μα είναι κάτι καινούργιο και θα το διαπιστώσετε σύντομα.

Πιστεύεις πως το ύφος της ταιριάζει σε ένα κανάλι όπως το Mega;Δε μπορώ να απαντήσω εγώ σε αυτό, αλλά μόνο το Mega.

H επαφή με το συγκεκριμένο κανάλι πως έγινε;Σας προσέγγισαν οι άνθρωποί του Mega,ή εσείς απευθυνθήκατε πρώτοι σε εκείνους;
Η προσέγγιση έγινε μέσω του Γιώργου Φειδά που συνεργαζόταν ήδη με το κανάλι. Κάναμε ένα ραντεβού με το κανάλι και συμφωνήσαμε αμέσως.

Πως αισθάνεσαι που εσύ ένας άνθρωπος σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό, θα βρεθείς στο τιμόνι μιας εκπομπής σε ένα πολύ μεγάλο κανάλι;Εγώ δε το βλέπω ως γνωστός ή άγνωστος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κάθε ιδέα να βρίσκει τρόπο έκφρασης και να μπορεί να περνά κάποια μηνύματα στον κόσμο, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε.. Και εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από το χιούμορ και πιστεύω ότι ο κόσμος θα το αντιληφθεί

Το Εεεεε, είναι μια εξωτερική παραγωγή. Πιστεύεις πως λόγο της αδυναμίας των καναλιών να χρηματοδοτήσουν εσωτερικές παραγωγές , αν κάποιος έχει χρήματα -και μια ιδέα φυσικά -μπορεί εύκολα να κάνει εκπομπή;Δεν ξέρω αν μπορεί ο καθένας να κάνει εκπομπή. Το καλό όμως της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει μια δημιουργικότητα και σκέψη σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή όποιος θέλει και το επιχειρήσει μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί και να δημιουργήσει. Και αυτό είναι κάτι μου εμένα μου αρέσει πολύ. Μάλιστα το συγκεκριμένο project, το “τρέχουμε” εδώ και δυο χρόνια. Δεν το σκεφτήκαμε πριν έναν μήνα και απλά πήγαμε στο κανάλι και είπαμε “γεια σας “ ήρθαμε. Κάναμε πάρα πολλούς πιλότους πριν καταλήξουμε στο συγκεκριμένο concept.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι προετοιμασμένο;ς να δεχτεί αρνητικές κριτικές ο ίδιος απάντησε:”Ναι φυσικά. Ήμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ,όχι μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα. Άλλωστε μας αρέσει τόσο πολύ αυτό που κάνουμε ,περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα ,γιατί πάνω από όλα είμαστε φίλοι. Οπότε δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει αρνητικά οποιαδήποτε κριτική”