Χρήστος Ανθόπουλος: Το νέο πρόσωπο του MEGA

Ποια εκπομπή θα παρουσιάζει;

Διαβάσαμε το όνομά του πριν από λίγες μέρες σε δελτίο τύπου του MEGA για το νέο του πρόγραμμα: «»Εεεεε» – Γιάννης Ζουγανέλης, Πάνος Μουζουράκης, Μαρία Κωνσταντάκη, Τόνια Σωτηροπούλου σε ένα εναλλακτικό τοκ σόου που τους φέρνει… σε αμηχανία. Ο Χρήστος Ανθόπουλος παρουσιάζει και κάποιος Κώστας Αμοιρίδης τι ακριβώς κάνει»;

Ξιφασκία, μπάσκετ, μόντελινγκ, γυμναστική επιχειρηματικά πλάνα, τηλεοπτικές παραγωγές. Ο νέος τηλεπαρουσιαστής του talk show «Εεεεε», Χρήστος Ανθόπουλος είναι μέσα σε όλα.

Ο ίδιος εξηγεί στον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση για το Πρώτο Θέμα: «Είναι μια εναλλακτική χιουμοριστική εκπομπή συνεντεύξεων που παρουσιάζω εγώ με καλεσμένους γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να πρόκειται για ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές. Σε κάθε εκπομπή θα φιλοξενούμε τρία άτομα. Έχουμε κάνει μέχρι τώρα συνεντεύξεις με πολλούς, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Πάνος Μουζουράκης. Τι καινούργιο θα έχει η εκπομπή; Σίγουρα θα είναι αρκετά διαφορετικές οι συνεντεύξεις μας. Θα παίζουμε πάρα πολύ με τις τοποθεσίες των γυρισμάτων, ενώ οφείλω να πω ότι οι περισσότεροι καλεσμένοι είναι ήδη φίλοι ή γνωστοί μου. Θα τους δούμε όλους όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί και δεν τους έχουμε συνηθίσει».

Διαβάστε ακόμα:

Mega: Τι θα δούμε στο νέο πρόγραμμα;