Χριστίνα Λαμπίρη: «Τα πάντα μεταφράζονται σε νούμερα τηλεθέασης»

«Είμαι ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος...»

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στην Πολυξένη Καραμίχα για το πως κρίνει την απόφαση της να πάει στο Epsilon, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Με το καλημέρα», τον ανταγωνισμό, αλλά και την ελληνική showbiz…

Πως αντιμετωπίζεις τον ανταγωνισμό;

Ο ανταγωνισμός για εμένα είναι το άλφα και το ωμέγα. Είμαι ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος, είμαι μέσα στην αγορά, ξέρω ότι ο άλλος με πληρώνει γιατί είμαι άλογο κούρσας. Δε με κρατά γιατί υπάρχει κάποια φιλική σχέση. Ξέρω ότι αν δεν «τα φέρω», θα πάω σπίτι μου. Είναι απλό. Δεν χωρούν ρομαντισμοί σε αυτά τα πράγματα. Τα πάντα μεταφράζονται σε νούμερα τηλεθέασης. Αυτό είναι το τίμημα της δουλειά μας.

Γιατί βλέπουμε να ανακυκλώνονται τα πρόσωπα της ελληνικής σοουμπίζ;

Τι είναι η Ελλάδα. Μια Μπουκιά άνθρωποι είμαστε. Δεν υπάρχουν σταρ. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών, άντε και των ποδιών. Αυτό ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους είχα φρικάρει και είπαμε στο STAR πως σταματάω το μεσημεριανό. Την τελευταία χρονιά που γύρισα από τις διακοπές και κάναμε την πρώτη σύσκεψη, αισθάνθηκα σα να μην είχα φύγει ποτέ. Μπαίνοντας στο γραφείο άκουσα να αναφέρονται στα ίδια πρόσωπα, τα ίδια γεγονότα και είπα από μέσα μου «ζω τη μέρα της μαρμότας»