Χωρίς την Όλγα Τρέμη ξεκινάει η τηλεοπτική εβδομάδα

Τι αλλαγές επεξεργάζεται το MEGA για το κεντρικό του δελτίο;

H βασική άνκοργουμαν του καναλιού θα απουσιάζει από σήμερα και τουλάχιστον για μια εβδομάδα από το δελτίο ειδήσεων του MEGA, κάνοντας χρήση της άδειάς της. Όπως γράφει η εφημερίδα REAL, ο σταθμός διαψεύδει τις φήμες για αντικατάσταση της, αφού πρόκειται για άδεια που αφορά προσωπικό της ζήτημα.

Η δεκαήμερη απουσία της Όλγας Τρέμη γίνεται σε μα στιγμή που οι διάφορες συζητήσεις για τυχόν αλλαγές στο δελτίο καλά κρατούν, καθώς η πρωτιά του ΑΝΤ1 είναι μόνιμη πλέον. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές, καθώς συμπίπτουν και με την πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς » Εκδίκηση» που θα προβάλλεται πριν το δελτίο με την ελπίδα να «χτυπήσει» το «Μπρούσκο» που δίνει «γερό» lead in στις ειδήσεις του καναλιού του Αμαρουσίου. 

Ανάμεσα στα όσα ακούγονται είναι και το κατά πόσο επηρεάζει τα ποσοστά τηλεθέασης το πρόσωπο του παρουσιαστή, αλλά και ότι απαιτούνται τομές στο ίδιο το τηλεοπτικό προϊόν. Οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα ληφθεί. Για την ώρα, έχει μειωθεί αισθητά η παρουσία των σχολιαστών και γίνεται στροφή σε ένα μοντέλο που θυμίζει περισσότερο αυτό του ΑΝΤ1, με εναλλαγή on και βίντεο.

Το συμβόλαιο της Όλγας Τρέμη λήγει τον Ιούνιο και σύμφωνα με τη REAL, οι ιθύνοντες θα δώσουν της δώσουν την ευκαιρία να συζητήσει τα επόμενα βήματά της και να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους παραμονής ή αποχώρησης από το κανάλι.

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός δελτίου η Όλγα Τρέμη!