Χειμωνέτος: » O Hλίας Ψινάκης πρέπει να ζητήσει συγνώμη»!

"Eδώ και δέκα μέρες έχω φονερούς πόνους στην πλάτη που δεν μου επιτρέπουν ούτε καν να στρίψω το κεφάλι μου"

Ο Ηλίας Ψινάκης, που συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1, μίλησε με πολύ απαξιωτικά λόγια για το Dancing on Ice, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι διαγωνιζόμενοι είναι σαν ανάπηροι..

Δεν έχω ακούσει τι ακριβώς είπε και πως το εννοούσε. Πιστεύω ότι η άποψη του είναι λανθασμένη και αν κάποιος καθίσει και του μιλήσει σοβαρά για το Dancing on Ice, θα ζητήσει συγνώμη γι΄αυτό που είπε. Προφανώς δεν έχει φορέσει πότε παγοπέδιλα στη ζωή του, γι΄αυτό είπε αυτά που είπε..

Γιατί ο Βασίλειος Κωστέτσος σε είπε «νυφίτσα»;

Δεν ξέρω αν εννοούσε εμένα, αλλά και έτσι να είναι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον χαρακτηρισμό γιατί η νυφίτσα είναι ένα πανέμορφο ζώο. Προφανώς, ο Βασίλειος δεν άκουσε τι ακριβώς είπα γι ΄αυτόν και κάποιοι του μετέφεραν  τη δήλωση μου διαστρεβλωμένη. Εγώ είπα ότι εφόσον ένιωσε ότι δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία του skate-off, καλώς έκανα και ζήτησε να μη χορέψει. Κι εγώ αν πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να ανταγωνιστώ τη Μαριάννα Καλλέργη, πιθανότατα  να μην το έκανα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε ότι το Dancing on Ice είναι «παιχνίδι της διαπλοκής».

Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο, γιατί αυτό που αισθάνθηκε τη δεδομένη στιγμή το εξέφρασε, αλλά πιστεύω ότι ήταν λάθος που το έκανε δημόσια και μάλιστα σε μια ζωντανή εκπομπή, από τη στιγμή που δεν είχε χρόνο να εκφράσει τα επιχειρήματα του. Πολλοί σχολίασαν αρνητικά την είσοδο της Πάμελας στο παιχνίδι, επειδή γνώριζε  skating και ίσως θεώρησαν ότι είναι άδικο σε σχέση με τους  υπόλοιπους υποψήφιους. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πιστεύω ότι ήταν κάτι που η παραγωγή είχε προσχεδιάσει. Όταν αποχώρησε η Μαρία Λυκουρέζου και αποφάσισαν  να προχωρήσουν  σε αντικατάσταση της, καλώς έκαναν και έβαλαν κάποια που ήξερε δύο τρία πράγματα, γιατί διαφορετικά δεν επρόκειτο να έφτανε πότε στο επίπεδο των υπόλοιπων συμμετέχοντων. Και πιστεύω ότι  και η κριτική επιτροπή κρίνει με βάση την εξέλιξη του καθενός. 

Μπήκες ποτέ στον πειρασμό να επικοινωνήσεις με τη Ρούλα, που είναι πλεόν σύμβουλος προγράμματος στον ALPHA;

Εμένα ο κόσμος με από τη Ρούλα και της χρωστάω πολλά. Δεν την έχω πάρει ποτέ στο τηλέφωνο, ούτε έχω μιλήσει προσωπικά μαζί της. Ακόμα και την περίοδο που ήμουν στο Mπράβο, παρόλο που είναι ξαδέλφη μου, δεν πήγα πότε στο καμαρίνι της να της ζητήσω οτιδήποτε, ούτε συναντηθήκαμε ποτέ τετ-α- τετ. Όπως δεν το έκανα τότε, δεν το έκανα ούτε και τώρα, γιατί δεν ήθελα ποτέ να πει κάποιος ότι εκμεταλλεύτηκα τη συγγένεια μας. Αυτή είναι η στάση που κρατάω στις δουλειές μου. 

Φοβήθηκες στο τελευταίο live  ότι θα ήσουν υποψήφιος για αποχώρηση;

Ναι, γιατί είχα δύο πτώσεις και το αποτέλεσμα της χορογραφίας δεν ήταν αυτό που θέλαμε.. Η πρώτη πτώση ειλικρινά δεν κατάλαβα πως έγινε και σοκαρίστηκα. Στη δεύτερη πτώση, επειδή προφανώς δεν είχα συνέλθει από την πρώτη τούμπα, έβαλα περισσότερη δύναμη για να κάνει η Νικόλ το άξελ, με αποτέλεσμα να με παρασύρει και να χάσω την ισορροπία μου. Το χτύπημα στο γόνατο είναι το λιγότερο. Εδώ και δέκα μέρες έχω φοβερούς πόνους στην πλάτη που δεν μου επιτρέπυν ούτε καν να στρίψω το κεφάλι μου…

Πηγή: ΟΚ από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Διαβάστε ακόμη:

Τραυματίστηκε ο Χειμωνέτος από την on – air διπλή τούμπα!

Ο Χειμωνέτος απαντά στον χαρακτηρισμό «νυφίτσα»

To zappIT στα παρασκήνια του Dancing On Ice!