Χατζηγιάννης: Αφιερώνω το βραβείο σε όσους έχουν μια παντοτινή θέση στην καρδιά μου – Μακρυπούλια: Είμαι ερωτευμένη φουλ

Βίντεο: Η βράβευση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κύπρο Βίντεο: Οι δηλώσεις της Ζέτας μακρυπούλια στο αεροδρόμιο Βίντεο: Η συνάντηση Μακρυπούλια - Ρέμου στα ίδια βραβεία πριν από 4 χρόνια

Στη βραδιά βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ, ο Γιάννης Λάτσιος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Βαλάντω Τρύφωνος, και η Ήβη Αδάμου. Ο Μιχάλη Χατζηγιάννης πήρε το βραβείο της πιο δημοφιλούς προσωπικότητας της δεκαετίας.

Τα φώτα, όμως, τράβηξε η Ζέτα, η οποία δέχθηκε και αρκετά πειράγματα, όπως αυτό του κ. Αναστασιάδη που την ρώτησε πότε θα πάρει την κυπριακή υπηκοότητα, αλλά και της φίλης της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία είπε χαρακτηριστικά: “Ήρθαμε εδώ για να σε δούμε Ζέτα, γιατί σε έχουμε χάσει από την Αθήνα και σε βρίσκουμε στην Κύπρο”. Η ίδια μάλιστα, μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο έδωσαν και το βραβείο στον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή, ευχαρίστησε όσους των ψήφισαν και αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του και «σε όσους έχουν μια ξεχωριστή και παντοτινή θέση στην καρδιά μου και τους αγαπώ πολύ».

Δείτε το βίντεο:

«Ειμαι πολύ καλά, ευτυχισμένη κι ερωτευμένη φουλ!», δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στις κάμερες που την συνέλαβαν στο αεροδρόμιο, «αν πρόκειται να συμβεί κάτι άλλο θα το μάθετε», πρόσθεσε. Ωστόσο, δήλωσε «αμήχανη» όταν ρωτήθηκε για τις -προ ημερών- δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη και κατέληξε λέγοντας: «Σημασία έχει ότι τα ακούω σε πιο προσωπικές στιγμές, δεν περιμένω την τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο:

Τα παιχνίδια της ζωής… Πριν από τέσσερα χρόνια στα ίδια βραβεία η Ζέτα συναντούσε τον Αντώνη επί σκηνής.

Θυμηθείτε το τρυφερό τους τετ-α-τετ: