Χάρης Χριστόπουλος: Αισθάνομαι ότι μέσα στο 2012 θα γίνω πατέρας!

Τι αποκαλύπτει ο γνωστός φωτογράφος; Πρόκειται να παντρευτεί;

Στο περιοδικό HELLO και την Τζοβάννα Βλαχάβα μίλησε ο γνωστός -και μέσα από το «Next Top Model»- φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος.

Θέλετε να γίνετε πατέρας;

Έχει αρχίσει έντονα και χτυπάει η κουδούνα μου. Μολονότι ανέκαθεν έψαχνα λόγους να αποφύγω τη δέσμευση, τώρα θέλω πάρα πολύ να δεσμευτώ και να κάνω οικογένεια. Τα projects τέλειωσαν πια στη ζωή και σκέφτομαι ότι ενώ παλιά νόμιζα ότι είναι πολύ εγωιστικό να κάνεις παιδιά, τώρα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι υπέρτατη πράξη αγάπης γιατί μαθαίνεις να δίνεις. Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παύεςι να υπάρχεις εσύ και ζεις μέσα από το παιδί σου. Γι’ αυτό και είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που ο καθένας πρέπει να την αναλαμβάνει όταν είναι απόλυτα σίγουρος, υπεύθυνος και συνειδητοποιημένος.

Και γιατί δεν το καταφέρνετε;

Ακόμα πιστεύω ότι θα παντρευτώ όταν θα μεγαλώσω. Ουσιαστικά είμαι «παιδήλικας», γιατί ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν. Φυσικά συνειδητοποιώ ότι αργότερα δεν θα μπορώ να κάνω οικογένεια. Είμαι στο ψάξιμο και πραγματικά αισθάνομαι ότι μέσα στο 2012 -που όπως λέει και μια φίλη μου είναι χρονιά γονιμότητας για τους Ταύρους- θα γίνω πατέρας.

Σκέφτεστε τον γάμο;

Όχι. Όπως έλεγε και η γιαγιά μου, είναι σχεδόν λάθος να παντρευτείς αυτόν που ερωτεύεσαι. Ο έρωτας είναι κακός σύντροφος για το γάμο. Ο γάμος είναι ένα συμβόλαιο υπευθυνότητας, αγάπης και αφοσίωσης που περνάει μεγάλη κρίση στις μέρες μας. Για να δημιουργήσεις οικογένεια απαιτείται να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορείς να επικοινωνείς άσχετα με το αν θα είσαι ερωτευμένος μαζί του. Θυμώνω με τα ζευγάρια που ερωτεύονται και πάνω στην τρέλα στο πρώτο διάστημα της σχέσης τους αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια με αποτέλεσμα λίγο καιρό αργότερα να χωρίσουν. Κανένα παιδί δεν φταίει και δεν πρέπει να μεγαλώνει ανάμεσα σε έχθρες, τσακωμούς, μίση και γονείς που δεν σέβονται και δεν αγαπάνε ο ένας τον άλλο. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός και προσεκτικός πάνω σε αυτό.

Είχατε ευκαιρίες να παντρευτείτε στο παρελθόν;

Έφτασα δύο φορές πολύ κοντά στο γάμο και έκανα πίσω. ίσως να έκανα μια λάθος επιλογή, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Πιθανότατα για να μη συνέβη σημαίνει ότι δεν ήταν γραφτό να γίνει.

Διαβάστε ακόμα:

Χριστόπουλος: Δύο αδερφές με έβαλαν κάτω και με… «βασάνιζαν» για 15 μέρες

Ο Χ. Χριστόπουλος ΣΟΚΑΡΕΙ: Έχω πάει με 200 – 300 γυναίκες!