Χαμηλά στα στοιχήματα για την Eurovision παραμένει o Λούκας

Διαβάστε πώς πάει στα στοιχήματα η ελληνική συμμετοχή.

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα στοιχεία:

Στα τελευταία στοιχήματα (Μ. Δευτέρα) που προκύπτουν  από έγκυρο πρακτορείο στοιχημάτων oddschecker.com, και αποτελούν συνισταμένη όλων των επιμέρους (bet365, betfair, betfred, boylesports, centrebet, stanjames, willimhill, bodog, 888sport, Paddy Power, Blue Square, Victor Chandler, sportingbet, ToetesportUnibet) η χώρα μας βρίσκεται μεταξύ 26ης και 28ης θέσης με απόδοση 151.0 (!). Λίγο καλύτερα είναι τα πράγματα στις προβλέψεις για τον πρώτο ημιτελικό του Ντύσελντορφ όπου τα πρακτορεία μας δίνουν την 7η θέση με απόδοση 17.0.

Σύμφωνα πάντα με το oddscheker.com την κούρσα για την Γερμανία οδηγούν η Γαλλική συμμετοχή με απόδοση 5.5, το τραγούδι της Εσθονίας με 8.0 ενώ στην τρίτη θέση των προβλέψεων βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο με απόδοση 11.00.

Τώρα όσον αφορά στη μεγάλη δημοσκόπηση του OGAE GREECE, του  γιουροβιζιονικού site που πολλές φορές η προβλέψεις του έχουν επαληθευτεί υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα στοιχήματα.

Στο ερώτημα ποιος πιστεύετε πως θα κερδίσει την φετινή Eurovision του Ντύσελντορφ την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Σουηδία με ποσοστό 7,91% και ακολουθούν το τραγούδι του Ηνωμένου Βασιλείου με ποσοστό 6,98% και η συμμετοχή της Γαλλίας με 6,68%. Σε αυτή τη δημοσκόπηση η χώρα μας καταλαμβάνει την ένατη θέση με ποσοστό 3,51%.