Αυλαία σήμερα για τις ζωντανές εκπομπές του STAR

Τι θα δούμε στη θέση τους από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου;

 «Καλό Καλοκαίρι» θα μας ευχηθούν σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου και η Τατιάνα Στεφανίδου. 

Το κανάλι του STAR μπαίνει σε ρυθμό καλοκαιριού και από τη Δευτέρα φροντίζει για την ψυχαγωγία τωνν τηλεθεατών με πλήθος παιδικών προγραμμάτων και νέων σειρών.

Έτσι στη θέση του Live U οι μικροί φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως «Scooby-doo! Mystery Incorporated», «Teen Days», «Ben 10 Alien Force», «Angry Brids» μιας και το παιδικό πρόγραμμα θα ξεκινά από τις 6.30 στο σταθμό και θα διαρκεί μέχρι τη 13.30!

Η «Ζίνα η Πριγκίπισσα του πολέμου» παίρνει τη θέση του Μελέτησε το! με τα επεισόδια του 5ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς. Ενώ την ώρα του ΦM live δύο νέες σειρές που βασίζονται σε… μεγάλα μυστικά κάνουν το ντεμπούτο τους στο STAR: «The Lying Game» στις 14:30 και το «Pretty Little Liars» στις 15:30.

Στις 16:30 η κωμική σειρά «Big Bang Theory» επιστρέφει με τα επεισόδια του τρίτου κύκλου ενώ στις 17:40 οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τα επεισόδια της «Christine» από την αρχή.

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα ξεκινά και τουρκική σειρά «Γυναίκες σε απόγνωση», βασισμένη στην αμερικανική «Desperate Housewives».

Λία Παππά

Διαβάστε ακόμα:

«Γυναίκες σε απόγνωση» έρχονται στο Star