Αυλαία σήμερα για Πρωινό και Mega με μία: Τι δείχνουν τα στοιχεία της χρονιάς για την τηλεθέαση;

Ποιος βγήκε νικητής στη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν;

Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της καθώς από την Παρασκευή πέφτουν… ρολά στις περισσότερες εκπομπές που βρίσκονται ακόμα στον αέρα.

Η πιο μεγάλη μάχη της τηλεθέασης ήταν αναμφίβολα αυτή μεταξύ των Λιάγκα-Σκορδά και του Μάρκου Σεφερλή, στο διάστημα 13/10/14 – 23/6/15, όταν και οι δύο εκπομπές έπαιζαν μαζί.

Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του «MEGA με μία» είχε ξεκινήσει πάρα πολύ δυνατά, ωστόσο, στη συνέχεια το «Πρωινό» έκανε την αντεπίθεσή του και πέρασε μπροστά στους πίνακες της τηλεθέασης, διατηρώντας την πρωτιά.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά σημείωσαν μέσο όρο 25,9% στο γενικό σύνολο, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής συγκέντρωσε 20,3%. Η ψαλίδα έκλεισε στο δυναμικό κοινό (15-44), με το «Πρωινό» να βρίσκεται στο 24,6% και το «Mega με μία» στο 23,3%.

Το ίδιο συνέβη και στην κατηγορία «Γυναίκες 25-44» με το «Πρωινό» να σημειώνει μέσο όρο 28,8% και το «Mega με μία» στο 25,9%.

Η ανατροπή, ωστόσο, έγινε στην κατηγορία «Γυναίκες 15-24», με τον Μάρκο Σεφερλή να έρχεται πρώτος με 33%, ενώ οι Λιάγκας-Σκορδά έμειναν πίσω με ποσοστό 26,7%.