Αύγουστος Κορτώ – Δάφνη Χρονοπούλου: Έτοιμοι να συναντηθούν στα δικαστήρια!

«Ελπίζω να επικοινώνησε ο δικηγόρος μου μαζί σας»...

H κόντρα τους φαίνεται να λαμβάνει δικαστικές διαστάσεις, μετά τις πρόσφατες αναρτήσεις τους στα social media. Οι δύο συγγραφείς, Αύγουστος Κορτώ και Δάφνη Χρονοπούλου, μετά από ανταλλαγή σχολίων σε υψηλούς τόνους, φαίνεται πως είναι έτοιμοι να συναντηθούν στο δικαστήριο.

Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση της Δάφνης Χρονοπούλου στο blog της, μέσα από την οποία επιτίθεται στον Αντώνη Κανάκη για την απόφασή του να εκδόσει βιβλίο σχετικό με την απώλεια του πατέρα του. 

Διαβάστε εδώ το κείμενό της με τίτλο: «Περί κανιβάλων: Όταν πεθάνουν οι γονείς σου γράψε μας!».

Η φράση: «Δυό τα πολύ γνωστά ονόματα της λογοτεχνίας που θησαύρισαν πέρσι με μυθιστορίες με θέμα τις μάνες τους», που συμπεριλαμβάνεται στο κείμενο, «φωτογραφίζει» τον Αύγουστο Κορτώ, ο οποίος έχει γράψει βιβλίο για τη μητέρα του.

Με ανάρτησή της στο facebook, η Δάφνη Χρονοπούλου γράφει ότι ο Αύγουστος Κορτώ την απειλή με μήνυση αν δεν αφαιρέσει αρνητικό σχόλιο στο οποίο αναφέρεται το όνομά του:

Η κόντρα μεταξύ των δύο συγγραφέων μεταφέρθηκε και στο Twitter, όπου διαπιστώνουμε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ πιθανό να βρεθούν σύντομα σε κάποια δικαστική αίθουσα…