Αθηνά Οικονομάκου για τη «Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής μου»: «Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει»

Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός για το μέλλον της σειράς;

H Aθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το δαχτυλίδι της Φωτιάς» και «Η χειρότερη εβδομάδα της Ζωής μου» που προβάλλονται από το Mega, ενώ η 3D ταινία «Ο Μαγικός Καθρέφτης» όπου πρωταγωνιστεί κάνει πρεμιέρα στις 4/2. Τελευταία, όμως, καλείται να πάρει και σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς οι παραγωγές των σήριαλ είναι ένας κλάδος που χτυπήθηκε από την κρίση. Τι λέει για τη «Χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» στην Σόνια Καζόνι και στο περιοδικό People;

Ισχύει πως διακόπηκαν τα γυρίσματα της σειράς του Mega, «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» όπου πρωταγωνιστεί; «Ναι, τα γυρίσματα έχουν σταματήσει για ένα διάστημα μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα οικονομικά και αν θα πληρωθούν όλοι οι συντελεστές», μου λέει, αν και εξηγεί πως από όλες τις προηγούμενες συνεργασίες της μπορεί να είχε καθυστερήσεις στις πληρωμές, αλλά δεν έμειναν εκκρεμότητες. Από την άλλη, όλο αυτό παραδέχεται πως της έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικονομική ανασφάλεια. «Γι’ αυτό είμαι και σε διαδικασίες που ξεκινώ παράλληλα με την υποκριτική ένα δικό μου πρότζεκτ επιχειρηματικό. Είναι πολύ δημιουργικό, έχει σχέση με τέχνη και πολύ σύντομα θα είμαι έτοιμη να το ανακοινώσω», εξηγεί, χωρίς να μπορεί ακόμα να πει πολλά παραπάνω, αν και πρόσφατα έδωσε ένα μικρό δείγμα μέσω instagram, παρουσιάζοντας ένα πολύ ξεχωριστό body chain κόσμημα που σχεδίασε η ίδια.

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η σύζυγος του Μάκη Παπαδημήτριου!

Άμεση και ομιλητική αναρωτιέμαι πώς δεν της έχει γίνει ακόμα πρόταση να βρεθεί σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.
«Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω σε εκπομπές, να είμαι σε μια ομάδα. Αλλά δεν ξέρω αν θα μου ταίριαζε, ούτε αν η αμεσότητα που έχω βοηθά πραγματικά στην τηλεόραση. Είμαι υπερβολικά αυθόρμητη και ειλικρινής, κάτι που δεν συνάδει με την τηλεόραση του σήμερα. Επίσης, τα σχόλια σε τέτοιου είδους εκπομπές είναι τόσο προσωπικά που νομίζω πως δεν το έχω. Δεν μου αρέσει να επεμβαίνω στη ζωή των άλλων, να σχολιάζω τι φόρεσαν, τι δήλωσαν, με ποιον βγήκαν. Επίσης, δεν θα μου άρεσε να πρέπει να μιλήσω απλά για να πω κάτι, έτσι θα ερχόμουν σε αντιπαράθεση με όλη αυτήν την κριτική και το κιτρίνισμα στο οποίο κάποιες φορές οδηγεί. Δεν θα έπεφτα σε αυτό το επίπεδο, άρα ή θα ήμουν η ξενέρωτη, προσπαθώντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες ή θα τσακωνόμουν. Δεν ξέρω λοιπόν αν θα μου ταίριαζε. Προς το παρόν έχω την τύχη να έχω δουλειά σε αυτό που με ενδιαφέρει, οπότε δεν έχει χρειαστεί κιόλας να το σκεφτώ. Επίσης, είμαι τρομερά ανασφαλής έτσι κάτι που δεν το ξέρω καλά και δεν είμαι σίγουρη πως μπορώ να το κάνω όπως θέλω, με τρομάζει πολύ. Σκέψου πως τα πιο πολλά όχι τα έχω πει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Προτιμώ να μου δίνουν δεύτερους σε μια παράσταση. Αν με πάρουν για τον πρωταγωνιστικό μπλοκάρω, λέω και τι κάνουμε τώρα; Θα έλεγε κάποιος ‘Μα είναι δυνατόν; Δεν θέλεις να είσαι πρωταγωνίστρια τώρα που είσαι στα πάνω σου; Είσαι χαζή;’ Όμως εγώ τρέμω. Δουλεύω πάνω σ’ αυτό γιατί καταλαβαίνω πως πρέπει να το ξεπεράσω», παραδέχεται.