Αθηνά Μαξίμου: «Μου αρπάζει το κινητό και μου χώνει μια μπουνιά…»

Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO» και την Μελίνα Κολιτσοπούλου παραχώρησε η Αθηνά Μαξίμου. Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Αιμίλιου Χειλάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα περιστατικό που συνέβη ένα μεσημέρι στον Λυκαβηττό, όταν ένας άγνωστος την χτύπησε και της πήρε το κινητό.

Σκέφτεσαι τα πράγματα πολύ, διατηρείς την εξωτερική ηρεμία σου, έχεις εσωτερικές ανησυχίες. Τι άλλο δεν ξέρουμε για σένα;

Ίσως λόγω δουλειάς, ίσως λόγω χαρακτήρα, παρατηρώ πολύ τους ανθρώπους, είναι σχεδόν το φετίχ μου. Πιστεύω ότι μαθαίνεις πολλά από μικρές συμπεριφορές. Ακούω τις διατυπώσεις τους. Έχουν ειπωθεί όλα στην ανθρωπότητα, το πως θα ειπωθεί κάτι είναι θέμα πλέον. Η γλώσσα μας μιλάει, δεν τη μιλάμε. Επίσης, δίνω το «εν δυνάμει» στους ανθρώπους. Για να καταλάβεις μέχρι ποιου σημείου, είμαι ένα μεσημέρι στο Λυκαβηττό, πάω να χτυπήσω ένα κουδούνι κρατώντας το κινητό στο χέρι, όταν ξαφνικά νιώθω να μ' αγκαλιάζει κάποιος. Θεώρησα ότι είναι φίλος, αλλά εκείνη τη στιγμή μου αρπάζει το κινητό και μου χώνει μια μπουνιά! Τρεις το μεσημέρι, στο Λυκαβηττό! Φυσικά, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να σοκαριστώ, αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι «Εντάξει, σου πήρε το κινητό. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην έχει να φάει, να πάρει γάλα για το παιδί του». Αυτό είναι το «εν δυνάμει» μου και γι' αυτό μου είναι δύσκολο να θυμώσω επί της ουσίας με τους ανθρώπους. Επίσης, νομίζω ότι έχω ισχυρό ένστικτο αυτοσυντήρησης. Ακόμη κι αν είμαι στα πατώματα, βλέπω φως. Μ' αρέσει να είμαι ειλικρινής και καθαρή, αν και ορισμένες φορές μπορεί να γίνω λίγο άγαρμπη ή απότομη.