Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις έως τις 29 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα;

Κριός



Γενικές
Αν είσαι Κριός, η καλή διάθεση που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα Υδροχόο και την Σελήνη στο ζώδιό σου από την Παρασκευή και μετά, σε βοηθάει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα κυλήσουν ανέλπιστα καλά…

Αισθηματικές
Αν θέλεις Κριέ, να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις αυτή την εβδομάδα και μάλιστα θα έχεις και πολύ θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις ερωτικές στιγμές και, με τη βοήθεια του Ερμή από τις 28 και μετά στον Υδροχόο, μίλα για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Κριών, που δεν έχουν βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή τους, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Επαγγελματικές
Φίλε Κριέ, η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα… Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.

Ταύρος

Γενικές
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής από το σταθερό Αιγόκερω μέχρι το Σάββατο, σου δίνει πολύ καλές επιρροές για όλη την διάρκεια των ημερών, ώστε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε αποσυντονίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στα ύψη και θα κάνεις αρκετά καινούργια ξεκινήματα, με σημαντικές προοπτικές σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας από τους δεσμευμένους Ταύρους, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα, που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του! Μια καινούργια γνωριμία για εσένα Ταύρε, που κάνεις παρέα ακόμα με τη μοναξιά, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή σου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επαγγελματικές
Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Υδροχόο, δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες. Μπορείς λοιπόν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης, αυτήν την περίοδο και, αν μείνεις συγκροτημένος και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις, για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πελαγώσεις… Προσοχή!!!

Δίδυμοι

Γενικές
Φίλε Δίδυμε, η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου και με τις καλές επιρροές που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα κιόλας στον Υδροχόο, θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις αυτές τις ημέρες, στις οποίες μέχρι τώρα μπορεί να σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου και δεν έδινες λύσεις, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, από τις 28 και μετά. Το Σαββατοκύριακο να περιμένεις μία ευχάριστη είδηση από το οικογενειακό σου περιβάλλον, που θα σου δώσει αυτόματα λύσεις σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί έντονα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα Δίδυμε, καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και προτίμησε να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλειες, που θα σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μην γίνεις εριστικός και βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκείς. Αν ανήκεις στους Διδύμους που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες, σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!!!

Επαγγελματικές
Για τους Διδύμους, όλη η εβδομάδα θα έχει πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοι σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν την βοήθειά τους, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους τη ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.

Καρκίνος

Γενικές
Αγαπητέ Καρκίνε, η Αφροδίτη κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων και από το Σάββατο και μετά, ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, με αποτέλεσμα να σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να εξετάσεις μία προς μία με σύνεση και ρεαλισμό, προκειμένου να μπορέσεις να καταλήξεις στην πιο συμφέρουσα. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις για διάφορα άλλα θέματα και μην τρελαίνεσαι με την πρώτη δυσκολία, που πιθανόν να παρουσιαστεί. Αναβολές και καθυστερήσεις είναι συνήθη φαινόμενα για όλους.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να εκφραστείς στο σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Τώρα όμως, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Κι εσύ ακόμη, αγαπητέ Καρκίνε, που μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα να υποκύψεις στην πίεση για επανασύνδεση, που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο Tlife

Τι φοβάται περισσότερο κάθε ζώδιο;

Αριθμολογία: Η ημερομηνία γέννησης, σου δίνει τις απαντήσεις!

Ζώδια: Έχεις σχέση με παντρεμένο; Τι προβλέπουν τα άστρα…

Όταν τα ζώδια… βγαίνουν από τα ρούχα τους!

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων: Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο τους;

Ζώδια και σχέσεις!

Ζώδια και σεξ!