«Ασημένια Φεγγάρια»: Τι κάνει η Σερέφ για να χωρίσει την Γκιουμούς από τον Μεχμέτ

Διαβάστε τι θα δείτε σήμερα στις 17:10

Η άφιξη του Μεχμέτ στο ντεφιλέ την τελευταία στιγμή κάνει την Γκιουμούς ευτυχισμένη. Ο Ενγκίν ενοχλείται απ’ αυτό, αλλά δεν το δείχνει.

Όταν η Σερέφ καταλαβαίνει το ενδιαφέρον του Ενγκίν για την Γκιουμούς, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει μέχρι τέλους αυτό το όπλο για να την χωρίσει από τον Μεχμέτ. Με την παραίνεση της μητέρας του, ο Μεχμέτ τυφλώνεται από ζήλια για την Γκιουμούς όσο περνούν οι μέρες.

Η Σερέφ καλεί όλη την οικογένεια σε εορταστικό δείπνο, όπου θα παρευρίσκεται και ο Ενγκίν. Ο Μεχμέτ στενοχωριέται επειδή η γυναίκα του είναι τόσο αφοσιωμένη στη δουλειά της, με αποτέλεσμα να τον παραμελεί.

Ο Ταρίκ εφαρμόζει με προσοχή τα καταχθόνια σχέδιά του για να καταστρέψει την Γκιουλσούν, αλλά και όλη την οικογένεια Σάντογλου. Τοποθετεί ναρκωτικά μέσα στα φορτηγά της εταιρείας που μεταφέρουν μάρμαρο στην Ολλανδία.

Η Μπαχάρ είναι απορροφημένη από τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Γκιοκχάν, ενώ η Πινάρ τελικά ανακοινώνει στον παππού της ότι θα χωρίσει με τον Ονούρ. Ο Μεχμέτ Φικρί, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη, καταρρέει.

Η Γκιουλσούν με τη σειρά της του λέει ότι αν δεν δεχτεί και τον Ντογούς στην έπαυλη, δεν πρόκειται να επιστρέψει μόνη της. Λόγω της δήλωσής της αυτής, ο Μεχμέτ Φικρί αποκηρύσσει την κόρη του.

Ο Ενγκίν αρχίζει να κάνει μαθήματα οδήγησης στην Γκιουμούς, η οποία το κρύβει από τον Μεχμέτ γιατί θέλει να του κάνει έκπληξη. Όταν όμως ο Μεχμέτ της τηλεφωνεί στη δουλειά και μαθαίνει ότι λείπει κι αυτή κι ο Ενγκίν, υποψιάζεται τα χειρότερα…