«Ασημένια Φεγγάρια»: Η Σερέφ βάζει σε εφαρμογή τα καταχθόνια σχέδιά της για την Γκιουμούς

Ο Μεχμέτ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Γκιουμούς του είπε ότι δεν θα μπορέσουν να πάνε διακοπές μαζί. Ο Μεχμέτ σχεδίαζε μέρες ολόκληρες αυτό το ταξίδι, αλλά η Γκιουμούς επέλεξε να μην φύγει από τη δουλειά της. Η Γκιουμούς στενοχωριέται ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνει ότι επρόκειτο να πάνε στο Παρίσι, αλλά είναι πλέον αργά για ν’ αλλάξει γνώμη.

Η μεγαλύτερη επιτυχία γι’ αυτή θα είναι να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό του Μεχμέτ για τη δουλειά της. Ο Μεχμέτ όμως, δεν το καταλαβαίνει και όσο περνάει ο καιρός αυξάνει η ζήλεια του για τον Ενγκίν, αλλά αρνείται να το παραδεχτεί στην Γκιουμούς.

Στην πραγματικότητα, είναι πολύ θυμωμένος μαζί της. Στο μεταξύ ο Ονούρ και η Πινάρ ετοιμάζουν τα χαρτιά του διαζυγίου. Όταν το μαθαίνει η Ντεφνέ, στενοχωριέται πολύ.

Τα καταχθόνια σχέδια της Σερέφ εναντίον της Γκιουμούς αρχίζουν να εφαρμόζονται. Η Σερέφ από τη μια εμφανίζεται ως πεθερά γεμάτη κατανόηση για την Γκιουμούς κι από την άλλη προσπαθεί να αποσπάσει δηλώσεις της Γκιουμούς που θα μπορέσει να τις χρησιμοποιήσει εναντίον της μπροστά στον Μεχμέτ.

Η Γκιουμούς πέφτει στην καλοστημένη παγίδα. Παράλληλα, ο Ταρίκ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την εξαγωγή μαρμάρου της εταιρείας Σάντογλου για το εμπόριο ναρκωτικών που έχει στήσει. Μόνο που αυτήν τη φορά δοκιμάζει κάτι πιο ριψοκίνδυνο. Όταν φτάνει η μέρα του ντεφιλέ, η Γκιουμούς βιώνει μια μεγάλη απογοήτευση καθώς ο Μεχμέτ τής λέει ότι δεν θα παρευρεθεί…