Άρωμα Ελλάδας και πάλι στο Ιταλικό «Dancing»;

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ρία Αντωνίου! Ποια είναι η Ελληνίδα που δέχτηκε την αντίστοιχη πρόταση;

 Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Ρία Αντωνίου! Κάπως έτσι θα το σκέφτηκαν οι φίλοι μας οι… «μακαρονάδες» (και τι δεν θα ΄δίνα για μία μακαρονάδα στην πιάτσα Ντε Σπάνια ή και για ένα τέλειο παγωτό φρούτων στην μαγική Φλωρεντία, ναι όπως ίσως κατάλαβες λατρεύω την Ιταλία και εκεί έχω περάσει ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής μου) και έχουν βάλει στόχο και το επόμενο «Dancing with the stars» να έχει άρωμα Ελλάδας!

Ναι, ναι υπάρχει ακόμα ένα αγαπητό πρόσωπο στους Ιταλούς που αν έμπαινε στο «Dancing» θα κατάφερνε να κλέψει τις εντυπώσεις και αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Χριστίνα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός ,λοιπόν, αυτή την εποχή δέχεται το επίμονο φλερτ των ανθρώπων της Ιταλικής τηλεόρασης, προκειμένου να συμμετέχει στην επόμενη τηλεοπτική έκδοση του συγκεκριμένου σόου η οποία θα πραγματοποιηθεί από Οκτώβρη και μετά στη γειτονική μας χώρα.




Ως γνωστόν η Χριστίνα Παππά λόγω του γάμου της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, είναι ένα πρόσωπο που το έχουν γνωρίσει οι Ιταλοί και το έχουν αγαπήσει, μιας και μετά το γάμο της είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την RAI και είχε πρωταγωνιστήσει σε διάφορες, ιταλικές σειρές, με επιτυχία.

Λες να το τολμήσει;

Νάνσυ Νικολαΐδου