Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πρωτιά στον Τάκη Χατζή - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Η μονομαχία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Κατερίνα Καραβάτου κάθε Σαββατοκύριακο είναι τη φετινή σεζόν η δεύτερη πιο ενδιαφέρουσα, μετά από αυτή μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και του ζεύγους Λιάγκα – Σκορδά. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες είναι άλλος που κλέβει τις εντυπώσεις και την τηλεθέαση τα πρωινά των δύο πιο χαλαρών ημερών της εβδομάδας.

Μετά τις απώλειες που παρουσίασαν οι δύο ψυχαγωγικές εκπομπές σε Alpha και Epsilon το Σάββατο, με τον Σπύρο Μάλλη να φέρνει την πρωτιά στον ΣΚΑΪ, ήρθε ο Τάκης Χατζής την Κυριακή για να αποτελειώσει τις δύο εκπομπές. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, η εκπομπή «Ακραίως» σημείωσε ποσοστό 17,7%, περιορίζοντας το «Στα καλά καθούμενα» στο 11,9%. Όσο για το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» κατέγραψε ποσοστό μόλις 6,8%. Μάλιστα, η εκπομπή «7 ημέρες Ελλάδα» που είναι στον αέρα μόνο για 30 λεπτά, κατάφερε να σκαρφαλώσει στο 18,2%.

Στο δυναμικό κοινό, η Κατερίνα Καραβάτου κατάφερε οριακά να μείνει πρώτη με 10,1%. Ο Τάκης Χατζής ακολούθησε με 9,8% και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιορίστηκε στο 5,6%!

Αν και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις είναι ιδιαίτερα έντονο αυτό το διάστημα, τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των δύο ψυχαγωγικών εκπομπών δεν δικαιολογούνται. Κάτι άλλο φταίει…  

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης