Αρναούτογλου: Θέλω να κάνω εκπομπή με τον Ρέμο

Αγανακτισμένοι: Υπάρχουν δύο κεφάλαια στην ιστορία, πώς έφτασες στο σημείο να είσαι αγανακτισμένος και γιατί έδωσες τον χώρο και τον χρόνο σε κάποιους να σε κάνουν να βρεθείς σ' αυτή τη θέση. Λίγο πολύ αγανακτισμένοι νομίζω πως είμαστε όλοι μας. Δεν υπάρχει, όμως, άλλος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση από το να συνεχίσουμε να ζούμε έχοντας μια θετική ματιά απέναντι σε όσα μας συμβαίνουν. Δύσκολο – αλλά μόνο κερδισμένοι θα βγούμε αν τα καταφέρουμε. 
 
Βιβλίο: Αυτή τη στιγμή που με βρίσκεις είμαι στην παραλία και γράφω. Ο τίτλος του βιβλίου «παίζει» ανάμεσα σε δύο, «Μακιγιαρισμένοι φόβοι» ή «Φόβοι κλόουν». Πρώτα ο Θεός, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει κυκλοφορήσει. Πρόκειται για ένα ταξίδι πάνω στους δικούς μου φόβους. Προσπαθώ να τους αναλύσω, αν και θεωρώ πως το τέλος αυτής της ιστορίας πρόκειται να δημιουργήσει πολλές εκπλήξεις. 
 
Γαμώτο: Το λέω όταν ήξερα εκ των προτέρων τι θα γίνει, όμως επέμενα, γιατί πίστευα στο όνειρο…
 
Διακοπές: Περισσότερες διακοπές κάνει το κινητό μου από μένα…
 
Επιτυχία: Αν προσπαθήσω να την ορίσω, απλά θα πω πως επιτυχία είναι να νιώθεις ευτυχισμένος, χωρίς να περιμένεις ντε και καλά πως πρέπει να πετύχεις. 
 
Ζορό: Είμαι σίγουρος πως περιμένεις να σου πω το όνομα Ψωμιάδης. Θα σε απογοητεύσω, το όνομα του ήρωα των παιδικών μας χρόνων, του Ζορό, μου θυμίζει τη νύφη μου, που είναι από το Μεξικό! 
 
Ηρεμία: Η ηρεμία για μένα είναι να έχεις μια καλή γυναίκα και μια ωραία παρέα από φίλους. Την τέλεια εικόνα συμπληρώνει και ένα ενδιαφέρον ταξίδι. 
 
Θεσσαλονίκη: Νομίζω ότι ένα μέρος της καρδιάς μου χτυπάει στον Λευκό Πύργο.
 
Ιησούς Χριστός: Τον ευχαριστώ για όσα έχω αποκτήσει στη ζωή μου. 
 
Κάρμα: Το πιστεύω ακράδαντα, δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό. Οσο κι αν κάνεις κύκλους, μια μέρα το κάρμα θα σε οδηγήσει στα νερά του. 
 
Λάτσιος: Ενας τζέντλεμαν. Η γνωριμία μου μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια έγινε μέσω του Αντώνη Κανάκη, αλλά η πρώτη επαφή έγινε το 2000 όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεργαστούμε στο μέλλον – άλλωστε, η φιλία δεν έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σχέδια. 
 
Μoney drop: Το πρώτο ζωντανό τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης όταν ξεκίνησε «σάρωσε» τους πίνακες τηλεθέασης. Δυστυχώς, η οικονομική κρίση ανάγκασε το κανάλι να το μεταδίδει μαγνητοσκοπημένο, όμως παρέμεινε ψηλά, καθώς αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές. 
 
Νάντια (Μπουλέ): Την είδα κάποιες φορές στο «Dancing with the stars» και της εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει από εδώ και πέρα. Και επειδή όλοι με ρωτούν αν ήξερα για τις χορευτικές της ικανότητες, η απάντηση είναι πως ναι. Γνώριζα πως έκανε χρόνια φλαμένκο και το περίμενα πως θα κερδίσει, αν όχι το παιχνίδι, τις εντυπώσεις. 
 
Ξενύχτια: Εδώ υπάρχει ένας μεγάλος μύθος για μένα. Δεν μου αρέσει το ξενύχτι, αρκεί να σου πω πως κατά τη διάρκεια του 2010 βγήκα δεν βγήκα είκοσι φορές – δεν βγήκα… 340, όπως θέλουν να το παρουσιάζουν. Επειδή, όμως, οι φωτογραφίες «έπαιζαν» για μέρες, πολλοί έχουν την εντύπωση πως ο Αρναούτογλου είναι… νυχτερίδα. Η νύχτα και η νυχτερινή διασκέδαση δεν μου πάνε, είμαι περισσότερο της σχέσης και του σπιτιού.
 
Ονούρ: Εγώ τι να πω; Ο τηλεθεατής κρίνει για τον Ονούρ και όλους αυτούς που παρελαύνουν από την τηλεόρασή μας τον τελευταίο καιρό. Δεν με ενδιαφέρει από πού προέρχονται οι σειρές, απλά θέλω, όταν κάθομαι μπροστά από την τηλεόρασή μου, να βλέπω κάτι ωραίο. Πάντως, η αλήθεια είναι πως είμαι φαν των ελληνικών σειρών. Οσο για άντρες, νομίζω πως διαθέτουμε αρκετούς ωραίους έλληνες ηθοποιούς.
 
Πρωινάδικο: Το επόμενο βήμα που πραγματικά θα ήθελα να κάνω είναι ένα late night show, ένα σόου που δεν θα είχαμε δει στην Ελλάδα ποτέ ξανά. Για πρωινή εκπομπή ούτε καν το συζητώ… 
 
Ρέμος: Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, είναι αληθινός φίλος, τσεκαρισμένος πια. Εχουμε και ένα κοινό όνειρο, να κάνουμε μια τηλεοπτική εκπομπή που θα την παρουσιάζουμε οι δυο μας…
 
Survivor: Θα το έκανα ξανά το «Survivor». Ηταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Σίγουρα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπου οι συμμετέχοντες έπαιζαν με τις αντοχές τους, το θεωρώ όμως ένα από τα πιο δίκαια ριάλιτι που έχουν προβληθεί στην τηλεόραση.
 
Ταξιδιωτικό: Ολο μου το είναι βρίσκεται εκεί! Κάνουμε, σε σχέση με τις παλιές μου ταξιδιωτικές εκπομπές, ένα come back διαφορετικό, αντιλαμβανόμενος πως θα βρεθώ σε μια Ελλάδα που δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχα συναντήσει πριν από δέκα χρόνια, την εποχή της ευημερίας. Γυρίσματα για τον «Ομορφο κόσμο 2: Η επιστροφή» δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά οσονούπω αρχίζουμε. 
 
Υιοθεσία: Είμαι υπέρ της υιοθεσίας και πιστεύω πως είναι πολλοί αυτοί που γέννησαν παιδιά και στην πραγματικότητα ποτέ δεν προσπάθησαν να τα μεγαλώσουν σωστά. Κάτι που δεν συνέβη με ανθρώπους που υιοθέτησαν και έκαναν απίστευτες θυσίες για να κάνουν τα παιδιά αυτά σωστούς ανθρώπους. 
 
Φάρμα: Τίμιο παιχνίδι κι αυτό, το βάζω στα ίδια περίπου επίπεδα με το «Survivor». 
 
Χρήμα: Προσπαθείς να το αποκτήσεις και μερικές φορές, όταν φτάσεις στο σημείο να το έχεις, συνειδητοποιείς πως ευκολότερα εξαφανίζεται παρά εμφανίζεται… 
 
Ψυχανάλυση: Μαγεία! Αν καταφέρεις να κάνεις και είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, τότε είσαι… καταδικασμένος να πετύχεις πολλά. Υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για το αν η ψυχανάλυση προσφέρει λύσεις, προσωπικά όμως είμαι υπέρ. 

Πηγή: TVZapping