Αρναούτογλου: Μια γυναίκα από το παρελθόν χαλάει την ηρεμία του!

"Ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του"...

Μέχρι πριν λίγες μέρες η ηρεμία και η γαλήνη κυριαρχούσαν στη ζωή του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος με την αγαπημένη του Κατερίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Όλα αυτά όμως διακόπηκαν απότομα, όταν μια γυναίκα από το παρελθόν τάραξε τα νερά…

Πρόκειται για την -επί εννέα φορές- συμμετέχουσα στην εκπομπή του «Πιο Πολύ Την Κυριακή», Παναγιώτα Ιατρού, η οποία τον κατηγορεί μεταξύ άλλων ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, περιμένει από τον Ιούνιο του 2007 να πετάξει στη στρατόσφαιρα, αφού αυτό ήταν το δώρο που κέρδισε από το τηλεοπτικό σόου που παρουσίαζε ο Γρηγόρης με την Καλομοίρα.

Η ίδια λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό CIAO: «Συνεχώς μου έλεγαν ότι περιμένουν το Οκ από τη «Space Adventures», την εταιρεία που θα διοργάνωνε το ταξίδι στο διάστημα. Από τα τέλη του 2009 και έπειτα άρχισαν να μου αναφέρουν ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην γίνει το ταξίδι και να πάρω ως αντίτιμο κάποια χρήματα, τα οποία τα ξεκίνησαν από 100.000 ευρώ και τα «έριξαν» τελικά τα 65.000 ευρώ μικτά. Με πήγαιναν από μήνα σε μήνα, τώρα θα τα πάρεις, όχι τον άλλο μήνα. Μέχρι που τους ζήτησα ένα έγγραφο που να με κατοχυρώνει. Προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά δεν έχει απαντήσει ποτέ στις κλήσεις μου. Στην αίτηση συμμετοχής μου αναφέρεται ότι το ταξίδι θα γινόταν όχι πριν το 2009, ενώ ο Αρναούτογλου, κατά τη διάρκεια της εκπομπή του που ήταν live και κυρίως στον ημιτελικό, ισχυριζόταν ότι θα γίνει μέσα στην επόμενη χρονιά, δηλαδή το 2008. Αν ήξερε κάτι, τότε ήταν πολύ καλός ηθοποιός. Έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του. Νομίζω ότι βαθιά μέσα του ήξερε ότι το ταξίδι που υποσχόταν δεν θα πραγματοποιούταν ποτέ».

Η Παναγιώτα Ιατρού δηλώνει αποφασισμένη να διεκδικήσει το έπαθλο, ακόμα και στις αίθουσες των δικαστηρίων: «Αφού αντιλήφθηκα ότι δεν βγάζω άκρη μαζί τους, τελικά τους έστειλα εξώδικη καταγγελία με την οποία ζητούσα να προβούν άμεσα σε επίλυση του θέματός μου». Το ποσό που ζητά να της καταβληθεί ανέρχεται στα 89,365 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν ξέρουν τι λένε»!

Ξέσπασε η Ράνια Θρασκιά στο Πρωινό mou: «Το βρίσκω φθηνό, κατώτερο των περιστάσεων»!

Ο Αρναούτογλου μίλησε για την Θρασκιά!