Αρναούτογλου: Έπαθα σοκ όταν ξαναείδα το «Πολύ την Κυριακή»

"Έχω δει μόνο μια φορά elatte"...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στάση Media» με τον Κοσμά Βίδο και τη Δώρα Παυλίδου στο ΒΗΜΑ fm και μίλησε για πολλά.

«Όταν είδα το «Πολύ την Κυριακή» σε επανάληψη, έπαθα σοκ. Στη δεύτερή του χρονιά, φώναζα, τσίριζα… Κάποια στιγμή, που βγήκα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου που είχε σκηνοθέτη τον Γιάννη Μαράκη, του ζήτησα δημοσίως συγγνώμη, γιατί όποιο πρόβλημα και να έχεις, δεν μπορείς να το δείχνεις στον αέρα», είπε ο παρουσιαστής για την εκπομπή που το MEGA αποφάσισε να την βγάλει από τη βαθιά κατάψυξη και να μας τη σερβίρει και πάλι φέτος το καλοκαίρι.

Ο Γρηγόρης μίλησε και για το elatte. «Εχω δει μόνο μια φορά Elatte στο τέλος της πρώτης εβδομάδας, καθώς πέφτει και επάνω στα γυρίσματα. Όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι θα πάνε από το καλό στο καλύτερο, επειδή γνωρίζονται κιόλας. Ο Θανάσης Πάτρας επειδή είναι και δημοσιογράφος, μπορεί να πιάσει πολλά θέματα της επικαιρότητας», ανέφερε. 

 

Για την εκπομπή που ετοιμάζει και θα δούμε από το ερχόμενο φθινόπωρο(?), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Τώρα βρίσκομαι λίγο έξω από την Αθήνα, μόλις τελειώσαμε μία εβδομάδα γυρισμάτων, αυτής της αγαπημένης μου εκπομπής, μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια στην περιφέρεια. Είμαι σε απίθανη διάθεση καθώς μετά από περίπου 10 χρόνια, βγήκα ξανά στους δρόμους και αντιμετώπισα μια διαφορετική Ελλάδα και είδα και μίλησα με ανθρώπους που έχουν επιστρέψει στα χωριά τους από την Αθήνα. Είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Κυλάει μέσα στο αίμα μου αυτή η εκπομπή δρόμου και τα ταξίδια. Εχω τσιγγάνα καρδιά». 
 
Ο παρουσιαστής έβγαλε -μεταξύ άλλων- και το θυμό του για τους τηλεκριτικούς. «Τσαντίζομαι λίγο με τους εμμονικούς κριτικούς γιατί ξέρεις από πριν τι θα γράψουν. Εγώ θέλω να βοηθάει ο κριτικός τον παρουσιαστή. Κριτικοί τηλεόρασης δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο εκτός από την Ελλάδα», είπε.

Μωρέ, τι μας λες;