ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Πώς θα είναι ο Μάρτιος;

Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός;

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης ξεκινά με την ανάγκη για δράση και δημιουργία και με όλους μας να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσουμε με τρόπο δυναμικό, κάθε αντιξοότητα ή πρόκληση! Τον Μάρτιο θα γίνουν νέα ξεκινήματα, θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, θα γίνει η έναρξη ενός νέου κύκλου για αρκετούς, με λίγα λόγια τώρα θα σπείρουμε τους καρπούς, που θα θερίσουμε λίγο αργότερα…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Δείτε παρακάτω πως θα βρείτε τον προσωπικό αριθμό σας και τι θα συμβεί αυτό τον μήνα.

Αριθμός του Μαρτίου: 1
Ο αριθμός 1 που προκύπτει αριθμολογικά από το άθροισμα του μήνα και τους έτους, φανερώνει ότι ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας σημαντικών εξελίξεων! Ο ενθουσιασμός θα είναι διάχυτος από την πλευρά όλων μας και, έστω κι αν η κρίση μας έχει κάνει αρκετά απαισιόδοξους το τελευταίο διάστημα, αυτό το μήνα θα καταφέρουμε να αφήσουμε στην άκρη την κούραση και την απαισιοδοξία και θα αφοσιωθούμε σε νέους στόχους, σε νέα πλάνα, τα οποία τώρα θα τεθούν σε εφαρμογή!

Στον τομέα των προσωπικών και ερωτικών σχέσεων, ο Μάρτιος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για νέα ξεκινήματα, για την δημιουργία νέων σχέσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν ξαφνικά και πολύ δυναμικά! Τα φλερτ, η εξωστρέφεια και ο αυθορμητισμός, θα βοηθήσουν αρκετό κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα, περιορίζοντας τα σθεναρά εμπόδια της λογικής.

Στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών, αυτή την εποχή θα ανοιχτεί ένα νέο «παραθυράκι» που θα δώσει σε αρκετό κόσμο την ελπίδα… Αρκετοί άνεργοι, θα καταφέρουν τώρα να βρουν μία εργασία (έστω και περιστασιακή), ενώ ο μήνας ευνοεί την εύρεση νέων πηγών εσόδων.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;