ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ο προσωπικός σου αριθμός προβλέπει πως θα είναι ο Απρίλιος για σένα

Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας μοιραίων γεγονότων και εξελίξεων, που μπορεί από τη μία πλευρά να φέρει αναστάτωση σε αρκετούς, από την άλλη πλευρά όμως όλοι μας θα ακολουθήσουμε την πορεία, που έχει χαράξει για εμάς η ζωή και το πεπρωμένο!

Αριθμός του Απριλίου: 2
Ο αριθμός που προκύπτει αριθμολογικά και αντιπροσωπεύει την γενική τάση του Απριλίου είναι το 11, αλλά και το 2. Ο Απρίλιος λοιπόν θα είναι ένας δυναμικός μήνας με σημαντικές αλλαγές, κατά τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να ακολουθήσουμε τη ροή των γεγονότων, τα οποία πολλές φορές δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε. Το 11 είναι ο αριθμός που αντιπροσωπεύει την μοίρα και το πεπρωμένο, για το λόγο αυτό λοιπόν θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε προσοχή στις εξελίξεις αυτού του μήνα, γιατί θα είναι αρκετά σημαντικές και θα μας δώσουν μηνύματα για το μέλλον μας.

Το άγχος και η ανησυχία δεν θα λείψουν, όμως αυτό το μήνα θα πρέπει σε όλους τους τομείς της ζωής μας να λειτουργήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα, σκεπτόμενοι, όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας.

Στον τομέα του έρωτα και των προσωπικών σχέσεων, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που δίνει την ευκαιρία για την δημιουργία πιο όμορφων συνθηκών… Πολλοί θα καταφέρουν να τα ξαναβρούν με τη σχέση τους ή με έναν άνθρωπο με τον οποίο βρίσκονταν σε απόσταση, ενώ αρκετοί θα βάλουν νερό στο κρασί τους και θα υποχωρήσουν προκειμένου να κρατήσουν κοντά τους το εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς τους!

Στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών, που προβληματίζει όλους μας αυτό το διάστημα, θα χρειαστεί όλοι μας να λειτουργήσουμε πιο δημιουργικά, αλλά και ομαδικά! Ο Απρίλιος μας κάνει να λειτουργούμε πιο αργά, αφήνοντας στην άκρη την πίεση και τα ζόρια και παραμελώντας πολλές φορές τις βασικές μας υποχρεώσεις.

Βρες τον προσωπικό σου αριθμό…