Άρης Πλασκασοβίτης: Ποιο ψέμα αποκάλυψε στους γονείς του χρόνια αργότερα;

"Κατά κάποιο τρόπο τους καταλαβαίνω γιατί και εγώ..."

Ο Άρης Πλασκασοβίτης μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα σχολικά χρόνια.και το περιστατικό που έζησε όταν οι συμμαθητές του τον ξεγύμνωσαν και τον πέταξαν στον κάδο των σκουπιδιών.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι εξαιρετικά δημοφιλής. Αλλά τα περισσότερα παιδιά αντί να με θαυμάζουν, όταν άκουγαν τους καθηγητές μου να με επαινούν για τη φωνή μου με ζήλευαν. Κατά κάποιο τρόπο τους καταλαβαίνω γιατί και εγώ αισθανόμουν κάποια τσιμπιματάκια, όταν ο δάσκαλος έβαζε κάποιον άλλον να κάνει σόλο στην εκδήλωση του σχολείου».

Ο ηθοποιός συνεχίζει την εξομολόγηση του λέγοντας: «Βέβαια αυτά τα σκέφτομαι τώρα , γιατί τότε το μόνο που αισθανόμουν ήταν φόβος. Όταν οι συμμαθητές μου με πέταξαν στον κάδο των σκουπιδιών,γύρισα σπίτι και την επομένη το έπαιξα άρρωστος  για να μην πάω σχολείο.Για πολύ καιρό έτριβα το θερμόμετρο κάτω από τα σκεπάσματα για να πείσω τη μητέρα μου ότι έχω πυρετό και δεν μπορώ να σικωθώ από το κρεβάτι. Στους γονείς μου αποκάλυψα την αλήθεια πολλά χρόνια αργότερα».

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Πλασκασοβίτης στο ΜΙΛΑ: «Είχα μαθησιακές δυσκολίες και τα παιδιά μου φέρονταν πολύ σκληρά»