Άρης Λεμπεσόπουλος:Δεν ήμουν ποτέ αγαπητός στα κανάλια. Ακόμα και όταν ..

Έτσι κρατιούνται οι πρωταγωνιστές, όχι λόγω ταλέντου......

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο, για την πορεία του στο θέατρο, τις σχέσεις του με τα κανάλια, για τα όνειρα που κάνει για τα παιδιά του, αλλά και τις επαναστάσεις του.

Δεν ισχύει ότι μετά την «Αίθουσα του Θρόνου» ήσασταν περιζήτητος στα τηλεοπτικά κανάλια;
Όχι, Δεν ήμουν ποτέ αγαπητός στα κανάλια. Ακόμα και όταν έγινε η επιτυχία της «Αίθουσας του Θρόνου», ήμουν βέβαιος ότι μετά δεν θα είχα δουλειά. Και πράγματι, δεν είχα. Προέκυψε κάποια δύο χρόνια μετά και μάλιστα ένας δεύτερος ρόλος.

Ήταν λάθος η επιλογή σας να γίνετε ηθοποιός;
Όχι. Σε κάποια ηλικία ένιωσα ότι μόνο αυτό το πράγμα μπορούσα να κάνω. Κόντρα στον περίγυρο, στην οικογένεια, ακόμα και στη σχολή που εκ των υστέρων έμαθα ότι στην αρχή ήθελαν να με κόψουν.

Δεν αισθανθήκατε ποτέ ηθοποιός πρώτης γραμμής; Δεν φούσκωσαν ποτέ τα μυαλά σας;
Όχι. Για τον καθένα έρχονται δυο τρεις καλές στιγμές και εξαρτάται πώς θα τις αρπάξει. Εγώ τρία-τέσσερα πράγματα ξέρω ότι τα έπαιξα καλά. Αλλά δεν έκανα συνέχεια πρωταθλητισμό. Δεν υπήρξα ποτέ «αυλοκόλακας» ούτε είχα πίσω μου ένα μηχανισμό στήριξης. Έναν φίλο εκδότη ή παρέες δημοσιογράφων. Μπορεί ο μηχανισμός αυτός να είναι μια μεγάλη επώνυμη οικογένεια, ένας πλούσιος κύριος, μια πλούσια κυρία. Πρωταγωνίστριες παντρεύονται επιχειρηματίες. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Πάντα έτσι γινόταν. Έτσι κρατιούνται οι πρωταγωνιστές, όχι λόγω ταλέντου.