Άρης Καβατζίκης: «Θα έλεγα στην Ντορέττα να μην κάνει πρωινό»

«Το τελευταίο βράδυ των εκλογών συμβούλεψα την Μαριέλλα Σαββίδου να...»

Ο Άρης Καβατζίκης μίλησε στην Πολυξένη Καραμίχα και στην εφημερίδα Real για τον Πέτρο Κωστόπουλο και πως διαμορφώθηκε η σχέση τους μετά την αποχώρηση του από το πρωινό του MEGA, αλλά και γιατί θα έλεγε στην Ντορέττα να μην κάνει πρωινό.

Μετά την ξαφνική αποχώρηση σου από το πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ποια είναι η σχέση σας σήμερα;
Ο Πέτρος είναι σαν έναν μεγάλο παιδί. Τι κάνει ένα παιδί; Είναι εγωιστής, θέλει να του κάνεις τα χατίρια, να τον ακούς… Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος να κάνεις παρέα μαζί του και να σου μάθει τι είναι ζωή. Είναι ανοιχτόμυαλος. Π.χ. Τώρα μιλάνε όλοι για τα σύμφωνα συμβίωσης, ενώ ο Πέτρος μιλούσε για αυτό πριν από χρόνια. Ίσως, τώρα που το σκέφτομαι, να έπρεπε να έχω μιλήσει λίγο περισσότερο μαζί του πριν φύγω. Πάντως τον αγαπάω και ξέρω ότι με αγαπάει και αυτός. Μιλάμε με τον Πέτρο κανονικά.

Την Ντορέττα που βρίσκεται απέναντι σας, την έχεις δει;
Έχω δει αποσπάσματα και διαπίστωσα ότι μια χαρά την κάνει τη δουλειά της. Μοιράζει μια χαρά το λόγο και ξέρει να διαχειριστεί μια κουβέντα. Δεν θέλω οι ηθοποιοί να κάνουν τηλεοπτικές εκπομπές, είναι δική μου πεποίθηση αυτή. Δεν σου μιλάω για πρότζεκτ τύπου «Dancing with the Stars» ή «Celebrity Game Night». Η Μαριέλλα Σαββίδου που είναι μαζί με την Ντορέττα είναι φίλη μου. Το τελευταίο βράδυ των εκλογών τη συμβούλεψα να μην κάνει εκπομπή. Όχι γιατί είχα κανένα θέμα προσωπικό, αλλά γιατί δεν θέλω οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές να κάθονται σε πάνελ. Τους αγαπώ πολύ τους ηθοποιούς και τους έχω σε εκτίμηση. Αν με ρωτούσε και η Ντορέττα θα της έλεγα να μην κάνει πρωινό.